Kuva: AOP

Maija Vilkkumaan uusi kappale on kääntöpuoli tutulle suomalaishitille - kuuntele

02.10.2020 14:00 - Henna Koste

Flying V on ensimmäinen single Maija Vilkkumaan ensi vuonna julkaistavalta albumilta.

Laulaja Maija Vilkkumaa on julkaissut tänään 2. lokakuuta uuden singlen Flying V, joka on ensimmäinen maistiainen ensi vuonna ilmestyvältä albumilta. Vilkkumaa kuvailee Voice.fi:n haastattelussa, että riemukas kappale on saanut myös riemukasta palautetta.

Flying V on kääntöpuoli Moottoritie on kuuma -kappaleelle ja muille vastaaville lyriikoille. Vilkkumaa laulaa osapuolesta, joka jää kotirantaan nyyhkimään ja odottamaan. 

- On tärkeää löytää raja oman luonteen ja muiden miellyttämisen välillä. Kun joku ei olekaan kiinnostunut sinusta, on ihanaa, kun tilanne kääntyy. Tajuaa, ettei ollutkaan riippuvainen tuon ihmisen hyväksynnästä, artisti kuvailee.

Rivien välistä Vilkkumaa on löytänyt myös jotain kovin tuttua, joka vie hänet nuoruusvuosiin - noin parikymppisyyteen. Aikaan, jolloin hän kuvailee minuuden olleen hämärämpi ja hänen olleen myös riippuvainen toisen ihmisen mielipiteistä. Laulaja-lauluntekijä huomauttaakin, että tunnistaa usein itsensä kappaleistaan, vaikka ei tietoisesti itsestään kirjoitakaan. 

- Se on yleinen ilmiö. Sellainen tietoisesti itsestään kirjoittamisen tapa on lisääntynyt, mutta se on minulle haastavaa. Jos avaisin päiväkirjani ja kirjoittaisin sieltä, kirjoittaisin paljon epämääräisemmin. Ehkä sitä suojelee itseään. Kun alan vain kirjoittaa tarinaa, se jollain tavalla kertoo minusta. Ei tapahtumat konkreettisesti, mutta ne tunteet ja tunnelmat, Vilkkumaa taustoittaa.

Kuuntele Flying V -kappale alta.

Lue myös: Maija Vilkkumaa ylistää lastensa opettajia koronatilanteessa: "Olen ollut jopa tosi ihmeissäni"

Lue myös: Maija Vilkkumaa ihastui täysillä faninsa tatuointiin - ymmärrätkö syyn?

Kilpailut

Uusimmat