Kuva: AOP

Alexi Laihon uusi yhtye Bodom After Midnight soitti ensimmäiset keikkansa - katso videot

26.10.2020 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtye esiintyi sekä Seinäjoella että Helsingissä.

Kun Children Of Bodom lopetti viime vuonna pitkäaikaisella kokoonpanollaan, ilmoittivat Alexi Laiho ja Daniel Freyberg jatkavansa yhdessä musiikin tekemistä.

Kuten monet varmasti jo tietävät, uusi yhtye kulkee nimellä Bodom After Midnight ja siinä soittavat edellä mainittujen muusikoiden lisäksi Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) sekä Waltteri Väyrynen (Paradise Lost).

Nyt Bodom After Midnight on soittanut ensimmäiset keikkansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla sekä Helsingin Tavastialla viime viikonloppuna. Uusia kappaleita ei kuultu, sillä konsertissa pauhasi ainoastaan Children of Bodomin tuotantoa.

Koskettimia lavalla soitti Vili Itäpelto.

YouTube-palvelu on täyttynyt monista fanien kuvaamista videoista ja voit ihastella niitä alta.  Videoita ovat jakaneet muun muassa käyttäjät Mummonmarkka1 sekä MrTheKool74.

Laiho kertoi maaliskuussa Ilta-Sanomien haastattelussa, kuinka uusi kokoonpano löytyi.

– Käytiin Danielin kanssa viime kesänä katsomassa keikkaa, jossa Mitja soitti. Tuli heti mieleen, että hän olisi kova optio. Mentiin saman tien juttelemaan ja pyydettiin mukaan. Rumpalia puitiin pitkään. Daniel ehdotti lopulta Waltteria. Ei olla koskaan soitettu kimpassa, mutta semitunsin molemmat. Mentiin sitten nelistään treenikämpälle jamittelemaan. Heti tuntui, että tässä on hyvä fiilis ja oikea kemia. Kaikki olivat samaa mieltä.

Lue myös: Alexi Laihon uusi yhtye treenaa Children Of Bodom -klassikkoa - katso video

Lue myös: IS: Alexi Laiho uuden haasteen edessä: "Oli ihan selvää, että mä jatkan"

Kilpailut

Uusimmat