Kuva: Miikka Varila

Superkokoonpano Moon Shotin ensimmäinen kappale julki - kuuntele Big Bang

13.11.2020 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhtyeeseen kuuluu niin Disco Ensemblen kuin Children of Bodominkin vanhoja jäseniä.

Viime tammikuussa musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Moon Shot.

Ajatus uudesta rokkibändistä oli ehtinyt jo tovin olla vireillä Ylikoskella sekä Hakilalla. Kun Ville Malja saatiin mukaan laulamaan, ja Henkka Seppälä vapautui Bodomien riveistä basson varteen, Moon Shot oli syntynyt.

- Tuntuu uskomattomalta, kun palaan hetkeen 2018 talvella, jolloin pyörittelin ajatusta uudesta bändistä. Nyt se on totta. Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä ja työntäyteinen. Kaikki on luotu tyhjästä pala palalta huolella rakentaen, Ylikoski kertoo.

- Moon Shot on ihme. Toinen mahdollisuus, joka vaan tapahtui. Bändin kesken soittajien välillä vallitsee syvä arvostus ja kaiken tekemisen keskiössä on musiikki. Alisteisena sille tulevat visuaalisuus, tarina ja muu positiivinen kohina. Vieläkin pitää aika ajoin nipistellä itseään, että voihan veljet, tää oikeesti tapahtuu. Että, huh huh, ku tulee hyvää musaa!!, Malja jatkaa.

Tammikuisen julkitulon jälkeen yhtye on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa tulevaa debyyttialbumiaan, joka julkaistaan ensi vuonna. Pelin avaa nimensä veroisesti ensimmäinen single Big Bang, joka ilmestyi tänään.

- Big Bang on kappale suurista asioista. Onnellisista ja joskus traagisistakin uusista aluista. Sekä titteliään, että alkuiskujaan myöten sopivampaa syntymää tämä bändi ei olisi voinut saada. Myös debyyttialbumi on valmis ja bändin taustajoukoiksi on valikoitunut alan globaaleista huippuammattilaisista koostuva jengi. Mieletön fiilis, mutta samalla vetää nöyräksi, yhtye toteaa.

Biisin pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Uusi superkokoonpano julki - mukana Disco Ensemble, Lapko ja Children of Bodom -muusikoita

Kilpailut

Uusimmat