Kuva: YouTube

Yhdellä otolla kuvattu musiikkivideo avaa Sampsa Astalan bäkkäritapoja: Ensinäytössä Voice.fi:llä

20.11.2020 09:15 - Reija Saarinen

Videon on ohjannut Ville Juurikkala.

Sampsa Astala ilmoitti aiemmin tässä kuussa "ottavansa biisinsä takaisin". Astalan säveltämä ja Pete Parkkosen tulkitsemana hitiksi noussut The Final Day on nyt suomeksi En haluu vajoo. Biisin suomenkieliset sanat ovat Pauli Hanhiniemen ja Selkä Pulkkisen käsialaa.

- Aluksi ajattelin, että tekisin itse käännöksen, mutta sitten tuntui siltä, että olin antanut jo kaikkeni tälle biisille. Olikin eri hienoa saada tämän maan kaikkien aikojen sanoittajamestareita antamaan panoksensa kappaleeseen. Näin siihen saatiin myös uutta kulmaa. Vaikka sitä ei biisissä erityisesti mainitakaan, niin koen, että tämä on selkeä syysbiisi, Astala kertoi.

Nyt biisille on tehty myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Ville Juurikkala. Video on kuvattu yhdellä otolla ja se paljastaa rutiinit, joita Astatalla on ennen keikkaa. 

- Video todistaa ainakin sen, että nelikymppinen mieskin voi meikata ja satsata tukkaansa puoli purkkia hiuslakkaa. Myös settilistan laatiminen jää usein aivan loppumetreille, Astala kertoo.

Juurikkalan mukaan hän nauttii suuresti yhdellä otolla tehdyistä videoista, koska niissä on elävän esityksen tunnelmaa. 

- Mä tykkään kaikista videoista eniten tehdä juuri yhden oton videoita, koska niissä on tiettyä elävän esityksen tunnelmaa, jossa jää lopulliseen teokseen enemmän myös virheitä. Virheet on tosi tärkeitä - juuri niiden ansiosta elämä on täydellistä! Kun Sampsa kertoi tämän videon ideasta olin tosi innoissani: tiivistetään yhdellä kuvalla 3 minuuttiin aika lailla kaikki se, mitä tapahtuu takahuoneessa ennen keikalle lähtöä.

Videon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Sampsa Astalan videolla suuri "huijaus" - Voi kun en taas rakastuis ensinäytössä SuomiRockilla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat