Kuva: Universal Music

Vesterinen yhtyeineen julkaisee uuden albumin - luvassa myös areenakiertue

02.12.2020 09:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kiertue nähdään kaikkiaan kuudessa kaupungissa.

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä areenakiertueelle.

Yhteensä kuusi kaupunkia kattava kiertue käynnistyy Jyväskylän Paviljonki Areenalta perjantaina 12. maaliskuuta ja päättyy Tampereen TähtiAreenalle lauantaina 27. maaliskuuta. 

- Odotamme uutta albumia aivan kerta kaikkiaan innolla! Levystä tulee todella komea kokonaisuus mielettömän hienoja sävellyksiä, koskettavia tarinoita ja komeaa sovitusta isolla jengillä tarjoiltuna. Kookas yhtyeemme lähtee levynjulkaisun myötä uramme isoimmalle kiertueelle keväällä ja jottei väki ainakaan vähenisi, niin otamme mukaan jo syksyn akustisella rundilla mukana olleet jousisoittajatkin. En oikein malttaisi odottaa, että pääsemme soittamaan tulevan levyn lauluja livenä. Olemme usein huomanneet, että keikoilla laulut heräävät henkiin kun ne pääsee jakamaan yleisön kanssa”, Tero Vesterinen kertoo levystä ja tulevasta kiertueesta.

- Kiertue voi tuntua joillekin suuruudenhullulta ajatukselta näinä aikoina, mutta meille se on realiteetti ihan jo senkin takia, että esitettävä musa on kasvanut ja se pitää viedä isommille lavoille. Pidämme myös kilpailullisista haasteista. Kiertue on meille hieno mahdollisuus näyttää myös yrittäjinä, miten tehdään upeaa musiikkiviihdettä Suomessa. Ja toki tahdomme näyttää koronalle, että tauti ei pysty meitä kukistamaan, vaan selviämme vaikeista olosuhteista hengissä, yhtyeen rumpali Teemu Jokinen jatkaa.

Tuleva areenakiertue järjestetään erityisjärjestelyin turvavälejä noudattaen. Käytössä on rajoitetut kapasiteetit turvallisen konserttielämyksen takaamiseksi kaikille. Katsomot ovat jaettu lohkoihin ja niihin on suunniteltu muun muassa erilliset sisäänkäynnit ruuhkien välttämiseksi.

Meissä asuu elämä - Areenakiertue kevät 2021

Pe 12.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
La 13.3. Turku, Logomo 
Pe 19.3. Oulu, Energia Areena 
La 20.3. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
Pe 26.3. Helsinki, Helsingin Jäähalli
La 27.3. Tampere, TähtiAreena

Lue myös: Laulaja Tero Vesterinen oli sekä koulukiusaaja että kiusattu: "Se oli asia, miksi voi alkaa lyödä"

Kilpailut

Uusimmat