Kuva: AOP

Foo Fightersin Dave Grohl idoliensa ensikohtaamisesta: "Elämäni parhaita iltoja"

22.03.2021 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Grohl on ollut lapsesta saakka kova AC/DC-fani.

Foo Fighters -keulakuva ja Nirvanasta tuttu rumpali Dave Grohl, 52, on ollut musiikkibisneksen keskiössä jo vuosikymmeniä ja tavannut lähes kaikki tähdet sekä omat idolinsa.

Anders Bøtters Tiny TV -ohjelman haastattelussa Grohl innostui muistelemaan hetkeä, kun pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan AC/DC:n jäsenet.

- Olin eräässä Grammy-gaalassa antamassa palkintoa tai jotain, ja siellä oli myös Paul McCartney, jota voin kutsua ystäväksi. Hän ehdotti illallista yhdessä ja totta kai suostuin. Lopulta Paul myös kysyi, että AC/DC:n jäsenet haluaisivat tulla mukaan, onko se ok? Grohl kertoi ja jatkoi:

- Meillä oli uskomaton ilta ja jazz-bändi soitti taustalla. Jos suoraan saan sanoa, tuo oli elämäni parhaita iltoja koskaan.

Grohl myös muistaa hetken, kun kuuli ensimmäisen kerran legendaarista yhtyettä.

- Noin 10-vuotiaana näin AC/DC:n live-elokuvan ja se oli aikaa ennen punkkia. Tuo oli siis ensimmäinen kerta, kun kuulin musiikkia, joka sai minulle halun rikkoa ja tuhota jotain. Jopa tänä päivänä haluan pyrkiä samanlaiseksi live-bändiksi kuin AC/DC oli Let There Be Rock -tallenteella.

Lue myös: Dave Grohl näkee edelleen unia Nirvanasta - paljastaa, miksi ei esitä bändin biisejä soolona

Lue myös: "Maailman mukavin rokkari" Dave Grohl 50 vuotta - lue miehen hauskat lausahdukset vuosien varrelta

Lue myös: Dave Grohl kirjoitti laulun tyttärelleen - taustalla koskettava tarina

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat