Kuva: AOP

Elton John kertoi yhteistyöstä Metallican kanssa - mikä projekti on kyseessä?

30.03.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuoden alussa Miley Cyrus kertoi, että John soittaa hänen Metallica-cover-levyllään.

Supertähti Miley Cyrus, 28, paljasti vuoden alussa, että hänen työstämällään Metallica-cover-levyllä soittaa legendaarinen Elton John, 74. Johnin piano raikaa kappaleessa Nothing Else Matters.

- Tein version Nothing Else Mattersista, jossa Elton John soittaa pianoa. Levyllä tullaan kuulemaan myös Yo-Yo Mamaa, Chad Smithia ja vaikka ketä, Cyrus kertoi Capital Breakfast With Roman Kemp -ohjelman haastattelussa.

Nyt Elton John on sanonut Rocket Hour -ohjelmassaan, että on työskennellyt Metallican kanssa. Tämä saikin fanit sekaisin siitä, että tarkottaako John nyt yhteistyötä Cyrusin kanssa vai jotain aivan muuta?

- Olen työskennellyt Metallican kanssa tämän pandemian aikana enkä ole hirveästi tehnyt mitään omaa musiikkia. Olen lähinnä nauttinut yhteistyöstä muiden kanssa, John kertoi salaperäisesti.

Vuonna 2019 Metallica-rumpali Lard Ulrich julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa yhdessä vaimonsa Jessica Millerin sekä Elton Johnin kanssa. John oli ollut katsomassa, kun Metallica oli esiintynyt San Franciscon sinfoniaorkesterin kanssa.

Näet kuvan alta tai tästä.

Lue myös: Miley Cyrus sai Elton Johnin mukaan Metallica-hitin coveroimiseen

Lue myös: Miley Cyrus kertoo työstävänsä Metallica-covereita sisältävää levyä

Lähde: Loudwire

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat