Kuva: Harri Hinkka

Eppu Normaali astuu Uros Live -areenalle sinfoniaorkesterin kanssa - jättikeikka joulukuussa

01.06.2021 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Edellisen kerran yhteiskokoonpano nähtiin viisi vuotta sitten vuonna 2016 loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla ja Espoon Metro-Auto -areenalla.

Tampereen keskustaan nousevan Uros Live -areenan avajaisia vietetään 15. joulukuuta. Illan pääesiintyjinä nähdään suomalaisen musiikin kulmakivi Eppu Normaali yhdessä Santtu-Matias Rouvalin johtaman liki 100-henkisen Tampere Filharmonian kanssa. Vierailevana pianistina lavalle nousee Iiro Rantala

Elämysareenan mittavassa avajaiskonsertissa tullaan kuulemaan laaja läpileikkaus yhtyeen jättihiteistä ainutlaatuisin orkesterisovituksin.

Edellisen kerran yhteiskokoonpano nähtiin viisi vuotta sitten vuonna 2016 loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla ja Espoon Metro-Auto -areenalla.

"Kun tarjoutuu tilaisuus esiintyä Tampere Filharmonian kanssa, siihen on tartuttava. Teimme Ratinassa Filharmonian kanssa ainakin omaa historiaamme ja nyt teemme sitä lisää! Santtu-Matias Rouvali linkittää johtamisellaan meidät ja Filharmonian tavalla, joka on ainutlaatuista. On syytä uskoa, että tulossa ovat ikimuistoiset areenan avajaiset", Eppu Normaali kommentoi tuoreessa tiedotteessa. 

Uros Live -areenan avajaisten ohjelma muilta osin tarkentuu myöhemmin. Luvassa on visuaalisesti näyttävä ja viihteellinen ilta, jossa monipuolisen ohjelman lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tutustua areenan ravintola- ja viihdepalveluihin. Areenalla palvelee lukuisia ravintoloita ja kahviloita sekä hotelli ja kasino. Areena on avoinna yleisölle joka päivä.

”Pitkä matka on kuljettu Euroopan suurimmasta siltatyömaasta siihen, että avajaiset häämöttävät kuuden kuukauden päässä. On erityisen hienoa päästä avaamaan uusi areena pitkän tapahtumasulun jälkeen. Hiljaiselon keskellä olemme yhteistyökumppaniemme kanssa kehittäneet uusia konsepteja ja digitaalisia palveluita parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi”, kommentoi myyntijohtaja Elina Tikkakoski.

Areenan ensimmäinen vuosi on lähes täynnä konserttien, jääkiekkopelien ja muiden tapahtumien osalta.

”Emme malta odottaa, että saamme joulukuussa areenan täyteen tapahtumia janoavia kaupunkilaisia. Avajaistapahtumassa yhdistyvät paikallisuus ja kansainvälisen tason show - aivan kuten Uros Live -areenassakin. Mikä olisikaan sopivampi pääesiintyjä avajaisiin, kuin Suomen suurin bändi, suoraan Pirkanmaalta”, Tikkakoski jatkaa. 

Lipunmyynti avajaistapahtumaan alkaa Lippupisteessä perjantaina 4.6. klo 9.00.

Joulukuussa Uros Live -areenalle astuvat myös Popeda sekä Nightwish.

Lue myös: Nightwish julkisti ison keikan Tampereen Uros Live -areenalle: "Halu nousta lavalle on polttava"

Lue myös: Popeda pääsee korkkaamaan Tampereen Uros Live -areenan - jättikeikka joulukuulle

Kilpailut

Uusimmat