Kuva: AOP

Saatananpalvonta auttoi välttämään koronatartunnan, vitsaili Ozzy Osbourne

14.10.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Osbournea on uransa aikana syytetty usein saatananpalvonnasta. Nyt mies päätti itse vitsailla asialla Metal Hammer -julkaisun haastattelussa.

Ozzy Osbournea, 72, on uransa aikana syytetty usein saatananpalvonnasta ja esimerkiksi jo 70-luvulla Black Sabbath, jossa Osbourne lauloi, oli tiettyjen tahojen mielestä "paholaisen musiikkia".

Osbourne oli nyt päättänyt hieman vitsailla asialla Metal Hammer -julkaisun haastattelussa, jossa sanoi, että säästyi koronavirukselta itse paholaisen ansiosta.

- Minun vaimollani oli virus ja tyttärelläni oli virus, mutta minä en koskaan saanut sitä. Saatananpalvonnassa on hyvät puolensa, Osbourne veisteli. 

Osbournella on kuitenkin ollut viime vuosina omia terveydellisiä ongelmia. 

- Olen kärsinyt murtuneesta niskasta, joka vaatii edelleenkin leikkauksia. Olen tällä hetkellä kuntoutuksessa.  

Talvella 2020 Osbourne myös kertoi sairastavansa Parkinsonin tautia, joka on ollut hänellä vuodesta 2003 lähtien. Laulajan mukaan kyseessä on taudin lievä muoto.

- Se ei ole kuolemantuomio. Se on lievä muoto Parkinsonista tällä hetkellä. En tärise.

Osbourne on tekemässä jatkoa edelliselle soololevylleen Ordinary Man, joka julkaistiin vuonna 2020. Kuten edelliselläkin albumilla, työskentelee Ozzy Andrew Watt nimisen tuottajan kanssa.

Ordinary Manilla vierailivat muun muassa Elton John ja Post Malone, ja seuraavalla levyllä mukaan tulevat ainakin Tony Iommi, Zakk WyldeJeff Beck sekä Eric Clapton.

Lue myös: Ozzy Osbournen tulevalla sooloalbumilla mukana useita huippumuusikoita

Lue myös: Ozzy Osbournen kanssa soittanut kitaristi ei kieltäytyisi, jos mahdollisuus tulisi uudelleen

Lähde: Loudersound

Kilpailut

Uusimmat