Kuva: Jaakko Manninen

Raskasta joulua -ryhmä teki oman versionsa Hear’n Aid -kollektiivin Stars-biisistä - kuuntele veto

26.11.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Raskasta joulua -kiertue käynnistyy ensi viikolla.

Ensi viikon lauantaina tämän vuoden kiertueensa aloittava Raskasta Joulua -ryhmä julkaisi oman tulkintansa Hear’n Aid -kollektiivin vuoden 1986 Stars-kappaleesta. 

Komeasti soivalla biisillä kuullaan muun muassa Marko Hietalaa, Tony, Kakkoa, Jarkko Aholaa ja Elize Rydiä. 

 - Idea kappaleen tekemiseen tuli laulajaltamme Tuple Salmelalta ja ryhdyimme tekemään äänityksiä jo keväällä 2020. Videon tarkoitus oli alunperin olla ajan hengen mukainen koronavideo, mutta kun saimme tiedon, että pääsemme loppujen lopuksi tekemään keikkoja tänä vuonna, muutimme videon konseptin kuva- ja videokollaasiksi aikaisempien vuosien kiertueilta.

- Tällä tavalla tahdomme muistuttaa itseämme ja yleisöämme siitä, kuinka mahtavaa ja ainutlaatuista elävä musiikki on ja kuinka meidän kannattaa pyrkiä siihen, että saamme tapahtumatoiminnan rullaamaan taas, kommentoi Raskasta Joulua -idean isä, kitaristi Erkka Korhonen.

Videon pääset katsomaan alta.

Raskasta Joulua -kiertue starttaa jälleen joulukuun alussa. Jo seitsemättätoista kertaa järjestettävän kiertueen konserteissa esiintyy tänä vuonna ennätyksellisen monta solistia.

Tänä vuonna lavalle kapuavat  Marko Hietala (ex Nightwish, Tarot), Elize Ryd (Amaranthe), Noora Louhimo (Battle Beast), Tony Kakko (Sonata Arctica), JP Leppäluoto (Charon), Antti RailioAntony Parviainen (Psychework), Ilja Jalkanen (Kiuas), Ville Tuomi (Suburban Tribe) Tommi "Tuple" Salmela (Tarot, Tuple), Kimmo Blom (Leverage) ja ensikertalaisena Brother Firetribe -solisti Pekka Heino.

Kiertue alkaa Oulusta 4. joulukuuta ja päätty Helsingin Hartwall Arenalle 19. joulukuuta. Kaikki konsertit alkavat klo 19.00. Konsertit ovat ikärajattomia, paitsi Tampereen Nokia Arenan permanto, joka on K-18.

Lue myös: Tarotista ja Raskasta Joulua -kokoonpanosta tuttu Tuple Salmela julkaisi soolosinglen - kuuntele

Lue myös: Nightwishin Marko Hietalan jouluun kuuluu äidin tekemä herkku - "Sitä odotan eniten"

Kilpailut

Uusimmat