Kuva: all over press

Mick Mars oli saada potkut Mötley Crüesta - silloin Ozzy Osbournen basisti puuttui peliin

28.11.2021 12:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ozzy Osbournen basisti Bob Daisley kertoo kohtalokkaasta illasta, joka oli päättää Mick Marsin ja Mötley Crüen yhteisen tien.

Konkaribasisti Bob Daisley, 71, kertoo tuoreessa haastattelussa, että oli lähellä, ettei kitaristi Mick Mars saanut potkuja Mötley Crüe -yhtyeestä. Daisley tunnetaan kenties parhaiten Ozzy Osbournen basistina. Lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Rainbow'n, Uriah Heepin ja Gary Mooren kanssa.

Vuonna 1984 Mötley Crüe kiersi Yhdysvaltoja Ozzy Osbournen lämppärinä. Tilanne oli eskaloitua eräänä iltana keikan jälkeen.

– Show'n jälkeen Mick meni Osbournen keikkabussiin viettämään iltaa hänen ja muun bändin kanssa. Minä puolestaan menin Crüen bussiin, olin siis ainoa meidän porukasta, joka vietti sinä iltana aikaa heidän kanssaan. Ja he pitivät kokousta, Daisley kertoo.

Bändi harkitsi vakavasti kitaristin vaihtoa.

– Ja he kysyivät minun mielipidettäni. Sanoin heille, että minusta ei kannata yrittää korjata jotain, mikä ei ole rikki. Olin nähnyt sen aiemmin Lee Kerslaken ja Blizzard of Ozzin kohdalla. Totesin, että teillä on kemiaa, teillä on toimiva yksikkö. Mick Mars on osa sitä, älkää tyrikö sitä. Luulen, että pelastin Mickin pään sinä iltana, koska he olivat tosissaan, hän sanoo.

Daisley toteaa, että vaikka hänen mielestään Mars ei ole mikään kitaravirtuoosi, tämä sopi bändiin loistavasti.

– Mick teki bändille hyvää - hän oli osa soundia, osa heidän tuotostaan. Hänen vaihtamisensa olisi ollut sama kuin The Beatlesin Ringo Starrin korvaaminen jollain teknisesti loistavalla rumpalilla kuten John Bonhamilla tai Ginger Bakerilla, se ei olisi vain toiminut. Niinpä he luopuivat ajatuksesta ja kaikki järjestyi.

Lue myös: Guns N' Roses meinasi coveroida Mötley Crüen kappaleen - "Axl Rose oli kiitollinen"

Lue myös: Nikki Sixxin ensimmäinen tyttöystävä ei tiennyt, että hänen eksästään tuli Mötley Crüe -legenda

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat