Rnb-tähti esiintyy liiasta seksikkyydestä huolimatta!

21.09.2009 08:05 - Eeva Rajala

RNB-laulajatar Beyonce aikoo esiintyä Malesiassa lokakuussa vastustuksesta huolimatta, kertoo Starpulse. Pari vuotta sitten neitokainen perui konserttinsa, sillä keikka uhattiin keskeyttää tähden seksikkään imagon ja vaatetuksen takia.

Lokakuinen I Am -maailmankiertueen konsertti on synnyttänyt jo raivoa konservatiivisessa, muslimienemmistöisessä maassa. Naisesiintyjien kuuluisi peittää itsensä olkapäistä polviin saakka. Beyoncen nettisivuilla sanotaan, että konsertti pidetään stadionilla Kuala Lumpurissa 25. lokakuuta.

- Beyonce on päättänyt, että Malesia tulee mukaan historian ensimmäistä kertaa hänen kiertueelleen, sivuilla sanotaan.

Pari vuotta sitten samaisessa maassa Beyonce perui konserttinsa uhkailujen takia. Hänen managerinsa selitti tuolloin, että peruminen johtui aikataulullisista ongelmista. Sen sijaan Beyonce esiintyi Indonesiassa, missä on vähemmän tiukat säännöt esiintyjien pukeutumisesta ja käyttäytymisestä.

Lokakuistakin konserttia vastustetaan vahvasti. Pan-malesialaisen islamistisen puolueen edustajan mukaan maan hallituksen vastuulla on suojella Malesian ihmisiä. Edustaja Sabki Yusof sanoo, ettei puolue ole viihdettä vastaan, kunhan se vain menee kulttuurin ja uskonnon kanssa samaan kehykseen.

- Vastustamme länsimaisia seksikkäitä esiintymisiä. Emme usko, että ihmiset tarvitsevat niitä, Sabki kertoo.

Muun muassa Avril Lavigne ja Gwen Stefani ovat esiintyneet Malesiassa samanlaisesta vastustuksesta huolimatta. Tuorein vastustustapaus on Black Eyed Peas.

Hallitus kielsi ensin muslimeilta pääsyn 25. syyskuuta järjestettävään Black Eyed Peas -konserttiin, sillä konserttia sponsoroi olutyhtiö. Kielto kuitenkin kumottiin myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat