Kaikki artikkelit

Lauri Ylönen on asunut jo kuukausien ajan Miamissa.
UMK-finaali käydään 25. helmikuuta.
Ukrainan ja Suomen edelliset euroviisuedustajat ovat yhdistäneet voimansa jälleen.
The Rasmuksen urasta kertovassa uutuuskirjassa kerrotaan, mitä vaihtoehtoa yhtyeen solisti pohti hiuksiinsa sulkien sijaan.
Uudessa The Rasmus -kirjassa kerrotaan, että yhtyeen ensimmäinen promootioreissu Saksaan meni täysin pieleen vuonna 2001.
The Rasmus kiittelee kuuntelijoitaan vuolaasti.
The Rasmus julkaisee uuden albumin 23. syyskuuta. Tänään levyltä saatiin maistiainen Rise-kappaleen muodossa.
Jussi 69 ei ymmärrä sitä, miksi The Rasmusta kritisoidaan Euroviisujen finaalimenestyksen takia.
Kalush Orchestran johtohahmo Oleh Psiuk kertoo, että yhtye haluaa olla hyödyksi kotimaalleen levittämällä tärkeää sanomaa. Räppäri kehuu myös Suomen edustajaa The Rasmusta.
The Rasmus esiintyy Euroviisujen finaalissa lauantaina 14. toukokuuta.
Jos Suomi mielii päästä finaaliin, Lauri Ylösen laulusuorituksen on oltava priimakunnossa, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Euroviisulavan valtava aurinkomuodostelma ei toimi esityksissä lainkaan kuten pitäisi, ja tällä on vaikutuksensa myös The Rasmuksen esiintymiseen.
Etenkin Lauri Ylönen ja kitaristi Emppu Suhonen ovat vaihtaneet ajatuksia siitä, onko miessolistin sopivaa näyttää paljasta yläkroppaa, kun naisille ei suoda samaa oikeutta.
Emppu Suhonen kertoo ihailevansa pääministeri Marinia.
The Rasmuksen ensimmäiset euroviisuharjoitukset ovat ohi, ja ensimmäinen videomaistiainen on jaettu.
Rap-artisti Yeboyah nosti esiin, että Jezebel-sanalla on myös rasistinen lataus. Lauri Ylönen kertoo, että hänellä ei ollut tietoa tästä merkityksestä Jezebel-kappaletta kirjoittaessaan.