Kuva: AOP

Näyttelijätähti piikitteli Dua Lipaa Brit Awards -gaalassa - käytös aiheutti somemyrskyn

09.02.2022 20:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jaime Winstone herätti Brit Awards 2022 -palkintogaalan jälkeen paljon keskustelua.

Englantilainen näyttelijä Jaime Winstone, 36, osallistui Brit Awards 2022 -palkintogaalaan näyttävässä asussa. Winstone asteli punaiselle matolle nauhallisissa hiilen värisissä korkokengissä, vilautti rintansa alaosaa lyhyessä mustassa mekossaan ja koristeli kokonaisuuden vihreällä sulkatakilla.

Muun muassa Tomb Raider- (2018 versio) sekä Dead Set -elokuvista tutuksi tullut näyttelijä toimi myös vuoden tanssiesitys -palkinnon jakajana yhdessä Lando Norrisin kanssa. Kyseinen hetki herätti katsojissa paljon keskustelua, kun Norrisin paljastettua palkinnon voittajaksi Dua Lipan, 30, Winstone kertoi pilkkaavaan sävyyn, ettei laulaja päässyt paikalle.

- Valitettavasti hän ei päässyt paikalle. Ooooh, hän on niin kiireinen, Winstone kuulutti.

Näyttelijä Jaime Winstone ihastutti rohkealla asullaan Brit Awards 2022 -palkintogaalassa. (kuva: AOP)

Tämän jälkeen tv-ruudussa näkyi Dua Lipan viesti, missä hän kiitti fanejaan äänestämisestä ja selitti olevansa tällä hetkellä kiertueellaan Yhdysvalloissa.

- Olen todella innoissani tästä palkinnosta ja kunpa voisin olla siellä teidän kanssanne tänä iltana. Mutta esiinnymme huomenna Miamissa ja olemme harjoitelleet täällä sitä varten koko päivän, Dua Lipa kertoi videolla.

Winstonin käytös laulajaa kohtaan ei jäänyt huomaamatta ja osa katsojista jakoikin mielipiteitään epämiellyttävästä tilanteesta Twitteriin. Twitterissä kommentoitiin Mirror-julkaisun mukaan muun muassa seuraavasti.

”Luulen, että Jaime Winston pukeutui nätisti toivoen tapaavansa Dua Lipan, mutta pahoittikin mielensä, kun hän ei päässytkän paikalle. Miksi muuten moinen sarkasmi?”, eräs twiittaaja kommentoi.

”Eikö Jaime Winstone pidä Dua Lipasta!?”, toinen twiittaa järkyttyneenä.

”Ei kai Jaime Winstone irvaile Dua Lipalle kiireiden takia”, kolmas ihmettelee.

”Mitä tuo oli olevinaan? Onko Jaime Winstonin ja Dua Lipan välillä kinastelua”, neljäs twiittaa.

Toistaiseksi Winstone ei ole kommentoinut käytöstään lainkaan.

Brit Awards 2022 järjestettiin Lontoon O2 areenalla 8. helmikuuta suorana ITV-kanavalla brittiläisen ja kansainvälisen musiikin parhaiden palkitsemiseksi. Voit katsoa voittajat täältä.

Voit katsoa keskustelua herättäneen video alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Supertähti Dua Lipa saapuu Suomeen!

Lue myös: Adele kahmi palkintoja Brit Awards -gaalassa – haluaa omistaa palkintonsa erityiselle henkilölle

Lähteet: Mirror, YouTube, DailyMail

Kilpailut

Uusimmat