Kuva: AOP

Samu Haberin ensimmäinen täysimittainen live-keikka sooloartistina nähdään Iskelmän synttäreillä

30.06.2022 07:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- On hienoa päästä avaamaan sooloura Iskelmän synttäreillä Himoksella hienoissa puitteissa, toteaa Haber innoissaan.

Muusikko Samu Haber esiintyy Iskelmän 22-vuotissynttäreillä lokakuussa Himos Areenalla. Haberille Himos Areenan keikka on ensimmäinen klubikeikka sooloartistina ja samalla muusikon 30.9. julkaistavan Pelastetaan maailma -albumin julkaisukeikka.

Kyseessä on Samun ensimmäinen täysimittainen live-keikka sooloartistina.

- Olen viivytellyt suomenkielisen uran starttia, kun haluan ensin nauttia viimeiset hetket Sunkkarien kanssa rauhassa. Nyt kun maailma vihdoin aukeni ja pääsimme starttaamaan jäähyväiskiertueemme, olen totaalisen onnellinen ja innoissani, että voin painaa kaasua myös tulevan oman albumin ja keikkojen kanssa. On hienoa päästä avaamaan sooloura Iskelmän synttäreillä Himoksella hienoissa puitteissa, toteaa Haber innoissaan.

- On meille kunnia-asia saada Samu Haber mukaan Iskelmän synttäreille. Pääsemme juhlakansan kanssa todistamaan suomalaista musiikkihistoriaa, kun Samu vetäisee ensimmäisen suomenkielisen soolokeikkansa tuoreen bändinsä kanssa. Veikkaan, että tätä historiallista keikkaa tulee seuraamaan myös joukko Samu-faneja ulkomailta saakka. Olihan heitä myös Iskelmä Gaalan katsomossa Nokia Arenalla, vaikka Samu esiintyi siellä vain kahden kappaleen verran, toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Haberin lisäksi Iskelmän synttäreillä esiintyvät Juha Tapio, Stig sekä Iskelmän AamuKlubin Mikko Siltala ja Pauliina Puurila & Thank God it’s AamuKlubi -band.

Synttäreitä juhlitaan 30.9.-1.10. Himos Areenalla. Lisätiedot löydät täältä. 

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suosikkiohjelma herätti Samu Haberilla ajatuksen laulaa suomeksi - "Ilmaisen itseäni paremmin"

Kilpailut

Uusimmat