Kuva: AOP

Nyt se on varmaa - Rammstein saapuu Suomeen kahdelle jättikeikalle

01.09.2022 11:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtye valloittaa Helsingin Olympiastadionin kahtena peräkkäisenä iltana lauantaina 27. toukokuuta ja sunnuntaina 28. toukokuuta 2023.

Valtavassa suosiossa oleva Rammstein kiertää ensi vuonna stadioneita Euroopassa.

Se mitä on luvassa, on kerrottu jo tänä vuonna useassa mediassa: toisinaan stadionin katon yli kohoava lavarakennelma, tulen- ja liekkien täyttämä show, tiukasti rokkaava bändi ja yhtyeelle ominainen paatos ja huumori. Paketti on ainutlaatuinen musiikkimaailmassa niin tyylin, suuruuden kuin laajuudenkin suhteen.

Suomalaisten onneksi tulevalla kiertueella on mukana peräti kaksi iltaa Helsingin Olympiastadionilla toukokuun lopussa. Rammsteinin Europe Stadium Tour 2023 käynnistyy Liettuasta 23. toukokuuta, jonka jälkeen yhtye valloittaa Helsingin Olympiastadionin kahtena peräkkäisenä iltana lauantaina 27. toukokuuta ja sunnuntaina 28. toukokuuta.

Kiertueen lipunmyynti käynnistyy torstaina 8. syyskuuta klo 10.00. Suomessa liput myy lippu.fi.

Yhtyeen virallisen fan clubin, LIFADin, jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuja jo etukäteen 6.9. klo 10.00 alkaen. Fan clubilaisille varattuja lippuja on rajoitettu määrä.

Edellisen kerran Rammstein esiintyi Suomessa yli 60 000 ihmiselle kahdella loppuunmyydyllä konsertilla Tampereen Ratinassa vuonna 2019.

Rammstein perustettiin 1990-luvulla ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa albumia. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Sonne, Deutschland, Ich will ja Du Hast

Lue myös: Rammstein-keulakuva sairastui koronavirukseen - joutui tehohoitoon

Lue myös: Rammstein julkaisi uuden kappaleen - hetkessä valtava suosio

Kilpailut

Uusimmat