Kuva: AOP

Tarja Turunen puhuu hänen ja Floor Jansenin väleistä - "Olemme metallisiskoja"

24.11.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Turunen muistelee haastattelussa myös uransa alkuaikoja.

Nightwishin solistina vuosina 1996-2005 toiminut Tarja Turunen, 45, kertoo, millaiset välit hänellä on Nightwishin nykyisen laulajan Floor Jansenin, 41, kanssa. Turunen ja Jansen ovat muun muassa pitäneet yhdessä Instagramin live-lähetyksiä sekä vierailleet toistensa soolokeikoilla. 

- Olemme usein yhteydessä ja viime aikoina enemmänkin hänen sairastumisensa vuoksi. Toivon todellakin hänelle pelkkää hyvää ja haluan, että hän on onnellinen, Turunen sanoo Scars & Guitars -julkaisun haastattelussa ja viittaa Jansenin rintasyöpädiagnoosiin. Jansen ilmoitti vastikään, että hänellä ei ole enää syöpäkasvaimia kehossaan ja hän on täysin terve ja leikkaus oli onnistunut. 

- Jos minulla on keikkoja Alankomaissa, hän tulee moikkaamaan. Olemme metallisiskoja, Turunen jatkaa. 

Turunen muistelee haastattelussa myös uransa alkuaikoja. 

- Kun aloitin metallimusiikin maailmassa, olin yksinäinen, koska alalla ei ollut kovinkaan montaa naista. Nykyään on upeaa huomata, miten paljon eri yhtyeissä on naislaulajia. Luulen, että meillä kaikilla on tietynlainen kaunis yhteys ja paljon jaettavaa toisillemme. 

Tarja Turunen julkaisee 2. joulukuuta parhaista paloista koostuvan albumin nimeltä Best Of: Living The Dream. Kokoelma valottaa Turusen 15-vuotista soolouraa.

Lue myös: Tarja Turunen julkaisi uutta musiikkia - kokoelmalevy julki joulukuussa

Lue myös: Nightwishin Floor Jansenilla todettiin rintasyöpä - "Pelottavinta on, että luulin olevani terve"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat