Kuva: AOP

Tarja Turunen julkaisi uutta musiikkia - kokoelmalevy julki joulukuussa

21.10.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Levyllä kuullaan Turusen suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumiltaan.

Laulaja Tarja Turunen, 45, julkaisee 2. joulukuuta parhaista paloista koostuvan albumin nimeltä Best Of: Living The Dream. Kokoelma valottaa Turusen 15-vuotista soolouraa.

Levyllä kuullaan Turusen suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumiltaan My Winter Storm, What Lies Beneath, Colours in the Dark, The Brightest Void, The Shadow Self ja In The Raw sekä artistin itse poimimia suosikkeja soolouran varrelta, joista useimmat on remasteroitu Sterling Sound -studiossa.

- Kaikkien näiden vuosien jälkeen en voi vieläkään uskoa, että on aika julkaista kunnon Best Of -albumi. Niin paljon kauniita hetkiä, uskomatonta. On ollut unelma koota tämä kokoelma. Ja toivon todella, että nautitte tästä yhtä paljon kuin minä sitä tehdessäni, Turunen sanoo.

Albumilla kuullaan myös yksi ennenjulkaisematon kappale nimeltä Eye Of The Storm, jolla artisti hemmottelee fanejaan jo tänään perjantaina.

- On viimein oikea aika julkaista tämä kappale, johon liittyy syvä päättymisen tunne. Siihen on vaikuttanut kaksi hyvin tärkeää maata elämässäni, Suomi ja Argentiina. Tuohon aikaan elämässäni etsin paikkaani tässä maailmassa, mihin kuulun ihmisenä ja yksilönä, Turunen kommentoi kappaletta.

Lue myös: Tarja Turunen julkaisi tunnelmallista konemusiikkia - tulevalla levyllä mukana huippuvieraita

Lue myös: The Voice Of Finland saa upouuden ohjelmaversion - tuomareina suomalaiset supertähdet

Kilpailut

Uusimmat