Kuva: AOP

Rihannan Super Bowl -esityksen yksityiskohta sai fanit nauramaan - "Ikonista"

13.02.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Rihanna ehti mainostamaan meikki-imperiumiaan odotetun väliaikaesityksensä aikana.

Rihanna, 34, teki odotetun paluun esiintymislavoille Super Bowl -ottelun väliaikashow’ssa. Supertähti esitti 13 minuutin esiintymisen aikana liudan hittejään ja paljasti samalla odottavansa toista lastaan.

Hittikimaran lomassa nähtiin myös huvittava yksityiskohta, jota on kommentoitu innolla sosiaalisessa mediassa. Viime vuosina meikki- ja muotibisnekseen yhä enemmän siirtynyt tähti kohenteli meikkiään kesken kappaleiden. Nainen käytti tähän oletettavasti oman Fenty Beauty -merkkinsä puuteria, jonka taustatanssija ojensi hänelle.

Rihannan Super Bowl -esiintymisestä oli jo aiemmin vitsailtu, että nainen käyttäisi ajan vain markkinoidakseen omia meikkituotteitaan. Fanit ovatkin olleet huvittuneita siitä, että vitsiennustus ei osunut täysin harhaan. Kohtaa on kommentoitu muun muassa Twitterissä.

”Se, miten Rihanna päätti kohentaa meikkiään kesken Super Bowl -esityksen? Ikonista.”

”Hän todella on bisnesnainen.”

”Te todella ennustitte, että Rihanna tekisi Fenty-meikkitutoriaalin kentällä.”

Jos upotus ei näy, näet twiitin täältä.

Rihanna on viime vuodet keskittynyt lähes yksinomaan kauneusimperiuminsa ylläpitoon musiikkiuransa kustannuksella. Hänen viimeisin albuminsa Anti julkaistiin vuonna 2016. Nainen lanseerasi kauneusbrändinsä vuonna 2017. Edellisen kerran tähti oli esiintynyt livenä vuoden 2018 Grammy-gaalassa. Rihanna teki musiikillisen paluunsa viime vuonna, kun hän julkaisi Lift Me Up -kappaleen Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan soundtrackilta.

Koko Super Bowl -väliaikaesityksen voi katsoa YouTubesta tämän linkin takaa.

Lue myös: Yllätysuutinen: Rihanna paljasti odottavansa toista lasta näyttävän väliaikashow'n aikana

Lue myös: Rihannan settilista Super Bowlin väliajalle vaihtui uskomattoman monta kertaa - "Pienikin muutos on tärkeä"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat