Kuva: AOP

Harry Stylesin t-paita salikuvassa sai fanit sekoamaan - mies poisti julkaisunsa pian

07.03.2023 18:15 - Iiro Myllymäki

Poptähden päällä nähtiin hänen entisen bändinsä One Directionin fanipaita.

Muusikko Harry Styles, 29, on saanut faninsa innostumaan jakamallaan salikuvalla. Mies jakoi Instagramin tarinoissaan peilin kautta otetun kuvan itsestään, ja ihmisten huomio kiinnittyi heti hänen t-paitaansa. Kyseessä oli nimittäin Stylesin entisen bändin One Directionin fanituotepaita. Paidassa näkyivät kaikkien yhtyeen jäsenten kasvokuvat, ja paita oli peräisin vuoden 2012 kiertueen tuotevalikoimasta.

Styles päätyi myöhemmin poistamaan kyseisen kuvan. Tämä ei kuitenkaan estänyt faneja kommentoimasta aihetta innostuneeseen sävyyn sosiaalisen median alustoilla.

”Näimmekö juuri selfien, jossa Harry Stylesilla on One Direction -paita vai näenkö unta?”

”Tunnen jo One Directionin paluun luissani!”

”Ette voi edes ymmärtää, mikä vaikutus tällä selfiellä on ollut minuun.”

Monet fanit ovat spekuloineet, että Stylesin oli oikeasti tarkoitus jakaa selfiensä vain Instagramin läheiset kaverit -kategoriaan. Instagramin käyttäjä voi valita laittaa tarinajulkaisunsa vain rajatulle joukolle ihmisiä, ja tätä kutsutaan läheiset kaverit -toiminnoksi.

One Direction -yhtye perustettiin Britannian X Factorin kautta vuonna 2010. Bändissä olivat Stylesin lisäksi Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik ja Liam Payne. Yhtye saavutti valtavan suosion, mutta bändi hajosi vuonna 2016 ja jäsenet siirtyivät soolouralle. Stylesin selfiejulkaisun vastaanotto kertoo, että monet fanit pitävät edelleen kiinni toivosta, että yhtye voisi tehdä paluun.

One Direction nousi megasuosioon X Factorista. (kuva: AOP)

Harry Styles on saavuttanut bänditovereitaan huomattavasti suuremman suosion soolourallaan. Hän nosti entiset yhtyekumppaninsa esiin hiljattain Brit Awards -gaalassa, kun hän piti palkintopuhetta.

- Haluan myös kiittää Niallia, Louisia, Liamia ja Zaynia. En olisi tässä ilman heitä, Styles sanoi.

Lue myös: Harry Stylesin Grammy-palkintopuhetta kritisoidaan rajusti - "Mitä oikein tarkoitat?"

Lue myös: Harry Stylesin housujen haaroväli repesi kesken keikan - artistilta hauska reaktio

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat