Kuva: Handsout

Kwan tekee paluun keikkalavoille: "Fiilis on innostunut ja energinen"

20.12.2023 13:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhtye nähdään ensi kesänä noin kymmenellä kesäfestarilla

2000-luvun alun hittiyhtye Kwan palaa esiintymislavoille ensi kesänä. Marikon ja Tidjânin perustama yhtye tullaan näkemään alkuperäiskokoonpanossaan noin kymmenellä kesäfestivaalilla.

 - Olimme pyöritelleet paluun mahdollisuutta jo ennen koronaa, mutta sitten se jäi. Kunnes Jyrki69 pyysi meitä vierailemaan omaan esitykseensä Vain Elämää -ohjelmaan vuonna 2022. Silloin tajusimme, että meillä on yhä se sama energia ja fiilis tallella ja ryhdyimme tosissamme puuhaamaan paluuta. Odotamme tulevaa jo todella innolla - on mahtavaa päästä kirmahtamaan yksi kesä festarilavoilla!, Mariko sanoo.

- Fiilis on todella innostunut ja energinen. On hienoa päästä tutun livekokoonpanon kanssa keikoille ensi kesänä. Meillä on tarkoitus tuoda festareille kunnon liveshow, Tidjân jatkaa.

Marikon ja Tidjânin vuonna 2000 perustama Kwan nousi lyhyessä ajassa suureen suosioon. Yhtye julkaisi kaikkiaan neljä studioalbumia. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tainted Love, Shine, Undconditional Love ja Late.

Vuonna 2008 yhtye ilmoitti jäävänsä luovalle tauolle, jonka jälkeen yhtyettä ei ole nähty esiintymislavoilla vuoden 2009 Euroviisukarsintoja ja Ylen vuoden 2014 We want more -ohjelmaan liittynyttä esiintymistä lukuun ottamatta.

Lue myös: PMMP tekeekin jo ennen paluukeikkaansa useita festarikeikkoja

Kilpailut

Uusimmat