Kuva: Criss Cain

Legendaarinen Heart saapuu ensikertaa Suomeen!

29.01.2024 17:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Royal Flush -kiertue käynnistyy huhtikuussa Yhdysvalloista

Vuonna 1973 perustettu Heart on ilmoittanut lähtevänsä kiertueelle viiden vuoden tauon jälkeen. Odotettu Royal Flush -kiertue käynnistyy huhtikuussa Yhdysvalloista ja tuo arvostetun rockyhtyeen ensivisiitilleen Suomeen kesäkuussa.

Yhtye nousee lavalle Helsingin jäähallissa tiistaina 25. kesäkuuta. Luvassa on ajattomia klassikoita ja hittejä vuosien varrelta. Liput keikalle tulevat myyntiin 2. helmikuuta klo 10 Ticketmasterissa. 

Ikoniseen asemaan noussut bändi  on myynyt urallaan yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja sen nimissä on kaksikymmentä Top 40:een noussutta singleä. Muun muassa Magic Man, Barracuda, Crazy On You ja These Dreams -hiteistään tunnettu yhtye kutsuttiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2013.

Yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Nancy Wllson, Ann Wilson, Ryan Wariner, Ryan Waters, Paul Moak, Tony Lucido ja  Sean T Lane.  

- Olen todella ylpeä bändimme kasaamasta livesetistä ja odotan innolla kohtaamistamme yleisön kanssa. Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan musiikkimme kaikkien kanssa ja juhlimaan yhdessä energisen rock-keikan äärellä, Nancy WIlson kertoo. 

Heart on yhdysvaltalais-kanadalainen rock-yhtye, joka perustettiin vuonna 1973 Vancouverissa. Heartin vuoden 1975 esikoisalbumi Dreamboat Annie nosti yhtyeen maailmanlaajuiseen menestykseen.

Heart yhdistää musiikissaan vaivattomasti 70-luvun hard rockin, akustisen rockin, punkin ja jopa sinfonisen soundin kaikkia kategorioita uhmaten. Heart on ainutlaatuinen yhtye, joka on vaikuttanut moniin mainstream- ja underground-artisteihin lähes viiden vuosikymmenen ajan.  

Lue myös: Bryan Adams saapuu Suomeen

Kilpailut

Uusimmat