Kuva: AOP

Bryan Adams saapuu Suomeen

22.01.2024 11:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Adams on nähty Suomessa edellisen kerran vuonna 2020.

Bryan Adamsin vuonna 2022 ilmestynyttä So Happy It Hurts -albumia juhlistava kiertue saapuu Suomeen tulevana kesänä. Adams nousee lavalle Tampereen Nokia Arenalla 5. heinäkuuta 2024.

Käynnissä oleva menestyskiertue alkoi Portugalista jo vuoden 2022 tammikuussa, ja on sen jälkeen kiertänyt menestyksekkäästi Euroopassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa. Suomessa Adams on nähty edellisen kerran maaliskuun 2020 alussa täydellä  Espoo Metro Areenalla - juuri ennen koronasulkujen alkamista. 

Adamsia pidetään yhtenä maailman parhaista live-esiintyjistä. Hän on julkaissut liki kaksikymmentä studioalbumia, joista viimeisimmät ovat vuoden 2022 Grammy-ehdokkuudenkin tuonut So Happy It Hurts, Pretty Woman – The Musical sekä  Classic pt. I ja pt. II, jotka sisältävät uusia versioita hänen suurimmista hiteistään.

Adams on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten kolme Oscar-ehdokkuutta, viisi Golden Globe –ehdokkuutta sekä  Grammy-palkinto ja 20 Juno Awards –palkintoa. Kanadalaisen laulaja/lauluntekijän tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me

KONSERTTI:

Tampere, Nokia Arena 5.7.2024

Ovet klo 18

LIPUT:

Myyntiin 26.1. klo 11 lippu.fi:ssä

Liput palvelumaksuineen alkaen 79,50 €

Lue myös: Bryan Adams nostatti someraivon koronakommenteillaan: "Eli hän on superrasistinen, hyvä tietää"

Kilpailut

Uusimmat