Antti Tuiskun paluu on näyttävä - katso Peto on irti -kappaleen musiikkivideo

20.02.2015 08:03 - Reija Saarinen

Antti Tuiskun uusi tuleminen on näyttävä.

Antti Tuisku tekee näyttävän paluun parrasvaloihin uudella singlellään Peto on irti. Sinkku esittelee aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman Antti Tuiskun. Silmäkulmassa on myös uudenlaista pilkettä.

Peto on irit biisin juuret ulottuvat tavallaan Antin uran alkumetreihin, sillä tuolloin poptähden fanit antoivat hänelle lempinimen Peto-Antti.

- Muistan, kuinka alkuvuosina keikkapaikoillakin oikein vilisi peto-kylttejä... Kerroin tarinaa biisin muille tekijöille Jurekille, Aku Rannilalle, Saara Törmälle ja Kalle Lindrothille, ja he innostuivat ajatuksesta tehdä hauska, itseironinen, ajankohtainen ja soundiltaan tätä päivää ja vähän huomistakin oleva biisi, Antti kuvailee.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku - Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

Kilpailut

Uusimmat