Antti Tuisku: "Olen saanut palautetta, että olen myynyt sieluni"

08.06.2015 17:15 - Senni Loikala

En kommentoi -levyn toukokuussa julkaissut Antti Tuisku kertoo, että musiikillisessa uudistumisessa on ollut pureskelemista erityisesti vanhoille faneille.  

Kaksi Voicen kuuntelijaa voitti jokaisen fanin unelmien täyttymyksen: Anttia Tuiskua tämän uransa alusta saakka seuranneet naiset hyppäsivät auton kyytiin, jonka puikkoihin tarttui artisti itse.

Ajomatkan aikana fanit saivat kuulla ensimmäisinä toukokuussa ilmestyneen En kommentoi -albumin, siemailla siideriä ja jutustella Tuiskun sekä pelkääjän penkin valloittaneen Voicen iltajuontaja Oku Luukkaisen kanssa.

- Absurdi tunnelma, todella oudon tuntuista. Vitsi, miten siistiä, fanit iloitsivat Tuiskun poistuttua hetkeksi autosta.

Uusi tyyli jakaa mielipiteet

Tuisku pohti faniensa kanssa uuden lätyn myötä tapahtunutta musiikkinsa uudistumista. Miehen mukaan aiempaa rohkeammassa ja vapautuneemmassa meiningissä on ollut eniten pureskelemista hänen vanhoille faneilleen.

Erityisesti helmikuussa ilmestynyt Peto on irti -single on herättänyt ihmisissä suuria tunteita.

- Biisi on rikkonut jotkut ennätykset. Yleensä jos YouTubessa on enemmän peukkuja alas- kuin ylöspäin, video kerää katsojia, mutta biisi ei myy eikä streamaa. Tämän biisin kohdalla on käynyt niin, että sillä on todella paljon enemmän alaspäin peukkuja, mutta se myy enemmän kuin mikään biisi, Tuisku kertoi.

- Olen saanut paljon palautetta siitä, että Antti on myynyt sielunsa musiikkibisnekselle ja tekee varman tämmöisen (levyn). Petohan oli kaikkea muuta kuin varma. Mie jouduin myymään sitä joka paikassa, että ihan sama meneekö vai ei, niin tällä mennään liikenteeseen, hän sanoi.

Katso video kokonaisuudessaan yllä olevasta audiosta.

Katso alta Tuiskun Peto on irti -musiikkivideo.

Lue myös: Terapiassa käynyt Antti Tuisku: Se oli tutkimusmatka omaan itseensä

Kilpailut

Uusimmat