Kuva: Mikko Räsänen

Metallilegendat kiskoivat tequilaa Linnan juhlien jatkoilla

07.12.2015 08:00 - Mikko Räsänen

Maailmankuulut Slayer ja Anthrax -muusikot ihmettelivät jouduttuaan vahingossa keskelle Linnan pukuloistoa.

Tänään Hartwall Areenalla esiintyvät thrash metal -legendat Slayer ja Anthrax nauttivat eilen rauhallisesta illasta. Molempien bändien muusikoista ja kiertuehenkilökunnasta koostuva seurue saapui illalla Hotelli Kämpin aulabaariin nostelemaan maljoja. Muusikoilla ei ollut hajuakaan, että Kämp oli Linnan juhlien virallinen jatkopaikka. Asia paljastui heille, kun ovista alkoi saapua juhlakansaa frakeissa ja iltapuvuissa.

Ihmetystä lisäsi se, että vaikka paikalla oli kymmenittäin toimittajia ja kuvaajia, ei kukaan tuntunut kiinnittävän huomiota maailmankuuluihin hevareihin. Osa muusikoista sukelsi kutsuvieraiden sekaan ottamaan kännykkäkuvia tilanteesta.

Anthraxin basisti Frank Bello löysi juttuseuraksi Linnasta saapuneen Stratovarius-basistin Lauri Porran. Pian seurueeseen lyöttäytyi Haloo Helsingin Elli, jonka soitin on niin ikään basso.

Lopulta monet Linnan kutsuvieraat alkoivat tunnistaa hevareita. Erityisesti kaljupäinen Slayer-kitaristi Kerry King (kuvassa yllä) käänsi päitä ja moni halusi fanikuvaan hänen kanssaan. King oli kuitenkin hyväntuulinen ja jaksoi poseerata jokaisen fanin kanssa.

Bändit jatkoivat rentoa illanviettoaan ja tilasivat pöytäänsä useamman tarjottimen tequila-shotteja. Lopulta he poistuivat aulabaarista ja lähtivät yläkertaan virallisille Linnan jatkoille.

Kilpailut

Uusimmat