Kuva: AOP

Adam Lambert oli huolissaan yhteistyöstä Queenin kanssa

10.12.2015 12:45 - Senja Rapila

Popin supertähti oli huolissaan siitä, että hänen velvollisuutensa Queeniä kohtaan voisivat vaikeuttaa hänen omaa soolouraansa.

33-vuotias Adam Lambert nousi julkisuuteen sen jälkeen, kun hän tuli toiseksi American Idol -laulukilpailussa vuonna 2009. Siitä lähtien mies on keikkaillut ympäri maailmaa, mukaan lukien Queen-yhtyeen kanssa, paikaten bändin edesmennyttä laulajaa Freddie Mercuryä

Lähtiessään mukaan suureen projektiin, laulajalla ei kuitenkaan ollut vielä tietoa siitä, kuinka keikkailu Queenin kanssa tulisi vaikuttamaan hänen omaan soolouraansa.

- Olin huolissani siitä alussa, mutta kaikki on mennyt ihan hyvin. On todella mahtavaa tehdä molempia, sillä molemmat ovat täysin erilaisia projekteja. Queen-projekti on todella iso ja mahtava, kun taas sooloprojektini näyttää minusta vakavamman puolen, Lambert toteaa.

Komistus kuitenkin on selkeästi kiitollinen siitä, että hän uskalsi astua näinkin suuriin saappaisiin. Keikkailu Queenin kanssa on antanut hänelle todella paljon.

- On todella palkitsevaa laulaa näitä lauluja, jotka ovat olleet pitkään todella suuri osa ihmisten elämää, suurelle yleisölle. Lavalle meneminen ja näiden laulujen laulaminen on ihanaa. Se, että (bändin jäsenet) Brian ja Roger luottavat minulle heidän materiaalinsa, on ollut todella hyväksi minun itseluottamukselleni.

Adam Lambert on keikkaillut legendaarisen Queenin kanssa jo vuodesta 2012. (kuva: AOP)


Lue myös: Ozzy Osbourne: "En ole jäämässä eläkkeelle"

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat