Kuva: Mikko Räsänen

Erosta toipuva Janna: Minä ja fanit tuemme toisiamme - katso uutuusvideo

08.04.2016 10:03 - Mikko Räsänen

Jannalta ilmestyi tänään uutuusvideo Paljon onnee.

Laulaja Janna Hurmerinnan avioero nousi otsikoihin reilu kuukausi sitten. Maaliskuussa Janna julkaisi loppuvuonna ilmestyvän albuminsa esikoissinglen Paljon onnee, joka kertoo erosta. Kappaleen musiikkivideo sai ensi-iltansa tänään Voice.fi:n sivuilla.

Moni on ajatellut, että erolaulun julkaiseminen liittyy Jannan omaan eroon. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan tässä tapauksessa kyse on kuitenkin vain onnekkaasta - tai oikeastaan epäonnekkaasta - sattumasta.

- Paljon onnee tehtiin jo viime syksynä. Sen piti alun perin ilmestyä jo helmikuussa, mutta sitten erinäisten syiden takia julkaisua lykättiin, Janna kertoo.

Syksyllä Janna ei olisi voinut kuvitellakaan, että kappaleen ilmestyessä sen aihe koskettaisi tällä tavalla myös hänen omaa elämäänsä.

- Sitä kappalettahan ei ole osoitettu kenellekään, mutta joskus käy niin, että tekee kappaleen jostain aiheesta ja myöhemmin se muuttuu todeksi.

Miten päädyit syksyllä tekemään kappaleen erosta?

- Silloin lähipiirissäni todella moni erosi ja ihmettelin sitä eroaaltoa, Janna kertoo.

- Tein aikanaan Sä et ole hullu -kappaleen lohdutuskappaleeksi ystävälleni, ja tässä oli vähän samanlainen lähtökohta. 

Janna kertoo, että kappaletta kirjoittaessaan hän haki siihen tiettyä erityistä tunnetta.

- Kaikki viime aikoina ilmestyneet erobiisit tuntuvat kertovan siitä, kun erosta on päästy yli ja siirrytty elämässä eteenpäin, ja toista muistellaan vain hyvällä.

- Paljon onnee kertoo taas siitä eron kipeimmästä vaiheesta, kun tiedät, että tulet jossain vaiheessa pääsemään erosta yli, mutta vielä tuntuu pahalta. Tämä on se eron kipein kohta.

Janna on onnellinen uutuuskappaleen saamasta vastaanotosta.

- Kappale ilmestyi torstaina. Kun esitin kappaleen keikallani seuraavana päivänä, osasi yleisö sen sanasta sanaan ulkoa. Siitä tuli todella voimaannuttava olo.

Fanit ovat tsempanneet Jannaa hänen erossaan.

- Fanit ovat kirjoittaneet minua todella henkilökohtaisia tarinoita omista eroistaan. Tuemme toinen toisiamme.

Katso alta uutuusvideo Paljon onnee.

Kilpailut

Uusimmat