Kuva: AOP

Nyt näkyy läpi - Bella Hadid nähtiin catwalkilla läpikuultavassa paidassa ja ilman rintaliivejä

05.07.2017 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Asu oli varmasti yksi illan paljastavimmista.

Mallikaunotar Bella Hadid, 20, nähtiin Alexandre Vauthierin muotinäytöksessä hyvinkin näyttävissä asuissa. Catwalkilla asteleva Hadid muun muassa saapui yleisön eteen asussa, joka ei rintoja peitellyt.

Kyseinen look koostui siis mustista leveälahkeisista housuista, saappaista, näyttävästä hatusta sekä paidasta, joka ei turhia peitellyt. Paita oli kokonaan läpinäkyvää meshiä, mutta sen alla ei nähty edes rintaliivejä. Hadidin rinnat olivatkin asun esittelyn ajan täysin katseiden kohteena.

Vaikka kokonaisuus hieman roisi normaaliin arkeen onkin, oli siinä paljon hyvääkin. Jos paidan alle laittaisi edes topin tai liivit, sopisi se katukuvaan myös täällä Suomessa. Kokonaisuudessa yhdistyi nimittäin runsaasti tällä hetkellä muodissa olevia asioita, joita ovat kaupat pullollaan.

Jos siis haluat ottaa tästä seksikkäästä asusta mallia, katsasta kuvat alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Mallin tietenkin kuuluu esitellä vaatteita ja lavalle mennään asussa kuin asussa. Siksi liika häpeily ei sovi tähän ammattiin. Sen huomaa myös Hadidin omasta Instagram-sivusta, jossa hän myös jakaa itsestään toisinaan hyvinkin paljastavia otoksia. Muutamia esimerkkejä näet alta.

Kilpailut

Uusimmat