Kuva: AOP

Bella Thorne poseeraa alastomana käsittelemättömässä kuvassa - katso seksikäs otos

29.09.2017 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on kerännyt muutamassa tunnissa yli 400 000 tykkäystä.

Näyttelijäkaunotar Bella Throne, 19, nähdään tuoreessa GQ-lehdessä. Haastattelua varten hänestä otettiin myös näyttäviä kuvia, joista yhden hän on jakanut myös omalla Instagram-tilillään.

Otoksessa Thorne nähdään täysin alastomana. Hän istuu ryhdikkäänä tuolilla ja katsoo tummin silmin kohti kameraa. Jalassaan hänellä on näyttävät korkokengät, muutoin kuvassa ei asusteita tai vaatekappaleita nähdä.

Superseksikäs kuva on Thornen mukaan käsittelemätön. Kuvan avulla hän haluaakin kertoa seuraajilleen, että myös hän miettii toisinaan omaa kehoaan.

"Pyysin, että juuri tätä kuvaa ei käsiteltäisi. Haluan myös kertoa, että kärsin myös epävarmuudesta. Saattaa olla, että sinä katsot kuvaa ja mietit, että mikä Bella, mutta totuus on, että íhmiset eivät näe peilistä sitä, mitä muut näkevät. On ihan normaalia ja hyväksyttävää kokea epävarmuutta. Olen sitä mieltä, että siitä pitäisi puhua enemmän.

Kun poseeraa lehdessä, on kuvissa aina hiukan käsittelyä. Jos he näyttäisivät aknearpeni tai otsaryppyni, ihmiset eivät ajattelisi minun olevan täydellinen. Kukaan meistä ei halua julkista loukkausta. Nyt kuitenkin olen tässä kertomassa, että en todellakaan ole täydellinen. Olen ihminen, olen todellin," hän kirjoittaa.

Kuvan ja koko tekstin pääset lukemaan alta.

Lue myös: Jo on rohkeaa! Näyttelijä Bella Thorne, 19, saapui illalliselle bikiniyläosassa - katso

Lue myös: Bella Thorne kertoi avoimesti masennuksestaan - fanit lyttäsivät tylysti netissä

Kilpailut

Uusimmat