Kuva: AOP

Putous-tähti muistelee, miten Tarja Halonen suhtautui hänen imitaatioonsa: "Olin ihan kuset housussa"

23.02.2020 12:15 - Henna Koste

Christoffer Strandbergin esityksessä presidenttipari keräsi panttipulloja sillan alla. Miehelle tuli yllätyksenä, että Tarja Halonen istui yleisössä.

Christoffer Strandberg on tuttu kasvo meille muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman parketilta sekä Putouksesta. Mies on myös lahjakas imitoimaan tunnettuja tähtiä. Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa mies kertoo Esko Eerikäisen vieraana, miten esimerkiksi presidentti Tarja Halonen on suhtautunut hänen imitaatioonsa. 

Näyttelijä kuvailee, että vanhemmat poliitikot uskaltavat olla persoonia ja siksi he ovat herkullisia hahmoja myös hänelle. Presidentti Halonen on myös istunut yleisössä, kun näyttelijä imitoi häntä. Se tuli tosin Strandbergille yllätyksenä. 

- Ihan elämäni parhaita hetkiä - tämä näytelmä, jonka kirjoitin, jossa oli Jörn Donner sekä myös Tarja. Tarja kävi katsomassa sen. Se oli vuosi 2013. Hän nauroi yleisössä. En tiennyt, että hän on siellä. Se oli hirvittävä tilanne. Olin 22-vuotias Teatterikorkeakoulusta valmistunut. Olin ihan kuset housussa, kun presidentti ilmestyi, mies kuvailee nyt. 

Hänen esityksessään Pentti Arajärvi ja Tarja keräsivät sillan alla panttipulloja, kun Sauli Niinistö oli valittu presidentiksi.

- Hän otti sen hyvin ja nauroi - varsinkin muille hahmoille makeasti, näyttelijä muistelee.

Viime kesänä Strandberg pyysi presidenttiä yhteiskuvaan. Halosen vastaus yllätti miehen. 

Kuuntele jakso alta.

Lue myös: Putous-tähti teki hulvattoman havainnoin tyylistään - fanit: "Olet niin kaunis juuri noin"

Kilpailut

Uusimmat