Kuva: Shutterstock

Millaista on suomalaisten korona-arki? Uusi podcast paljastaa

06.04.2020 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Koronapäiväkirjat-podcastissa kuullaan, miten korona on vaikuttanut muun muassa töiden tekemiseen.

Koronaepidemia on kiusannut maailmaa jo usean viikon ajan. Suomeen virus rantautui tammikuun lopulla, jolloin ensimmäinen koronatartunta vahvistettiin. 

Korona on muuttanut pienessä ajassa monen suomalaisenkin elämää. Moni on siirtynyt etätöihin, osa on lomautettu. Arki on muuttanut luonnettaan monin tavoin, ja kotona vietetty aika on lisääntynyt hurjasti.

Lapset ovat kotikoulussa, treeneihin ei pääse ja ystävien tapaaminen kasvokkain ei ole suositeltavaa. Millaista elämä sitten on kaiken tämän muutoksen keskellä? Sen paljastaa uusi Koronapäiväkirja-podcast.

Tässä podcastissa ääneen pääsevät niin monelle tutut kasvot, kuten Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka ja GRL GANG -podcastista tuttu sosiaalisen median vaikuttaja Rosanna Kulju kuin joukko muitakin, joiden elämään korona on tavalla tai toisella vaikuttanut. 

Millaista on tehdä töitä etänä? Miten korona näkyy ruokatottumuksissa, entä treenissä? Mikä huolettaa eniten ja miltä näyttävät tulevaisuuden haaveet. Näihin saat vastauksia podcastista, jonka kaikki jaksot pääset kuuntelemaan täältä.

Uusimman jakson sen sijaan pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Parhaat korona-aiheiset meemit koottiin yhteen - pystytkö katsomaan hymyilemättä?

Kilpailut

Uusimmat