Kuva: Senja Rapila

Dan, 34: "Itkin monta päivää eron jälkeen"

29.05.2016 10:10 - Iiro Myllymäki

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Dan.

”Jokaisessa suhteessani olen ollut se osapuoli, joka on jättänyt toisen. Näitä tilanteita on yhteensä ollut neljä. Osissa tilanteissa on tullut tosi paljon draamaa, mutta ainakin yhdessä erossa ikään kuin sovimme asiasta yhdessä, vaikka itse teinkin aloitteen.”

”Joskus, kun eron jälkeen on jäänyt vielä joitain tunteita jäljelle, on jäänyt vielä hengailemaan sen toisen elämään. Se on varmasti molemmille osapuolille vain kivuliaampaa, jos ei laita heti kerrasta poikki. Sellaisissa jälkipeleissä ei ole mitään järkeä.”

”Kaikki erot ovat olleet kipeitä omalla tavallaan. Ensimmäisessä suhteessa, jossa koin rakastavani toista, en kokenut saavani toiselta osapuolelta tarpeeksi vastakaikua. Sen takia jätin hänet. Minusta tuntui, että vain satutin itseäni siinä suhteessa. Olin silloin tosi nuori, parikymppinen. Muistan, kuinka itkin monta päivää eron jälkeen. Silloin oli tosi lohduton fiilis.”

”Kihlattuni Eevi on nyt Jenkeissä puolitoista kuukautta, ja olemme nyt olleet yli kuukauden erossa. Emme ole koskaan olleet näin kauan toisistamme erossa. Huomaan, että minulla on hirveä ikävä häntä. Se on ihan kivakin huomata, sillä se kertoo siitä, miten vahvasti tuntee toista kohtaan.”

”Rakkaus on yksi elämän keskeisimpiä asioita. Se on asia, mistä saa hirveästi voimaa. On mahtavaa, että sitä saa itse kokea ja myös jakaa muille. En tiedä tarkalleen, mitä rakkaus tarkoittaa, mutta ilman sitä täällä ei olisi paljon mitään.”

Lue aiemmat Rakkaudesta-artikkelit tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat