Kuva: Fotolia

Karatkaa luontoon tai luokaa oma drinkkinne - listasimme kesän parhaimmat treffi-ideat talteen

25.05.2016 12:15 - Tiina Svensk

Aurinkoiset säät kannattaa hyödyntää myös deittailussa.

Onko edessäsi kesä sinkkuna vai parisuhteessa? Joka tapauksessa tuleva kesä on varmasti loistavaa aikaa romanttisille treffeille, sillä hyvällä tuurilla voitte nauttia aurinkoisista helteistä ja luonnosta yhdessä!

Seuraavia ideoita voit kokeilla uuden tuttavuuden kanssa tai nauttia niistä oman kultasi kanssa:

1. Menkää soutelemaan: Eikö oma mökki ja vene ole lyhyen ajomatkan päässä? Ei hätää, sillä veneitä on useimmissa kaupungeissa myös vuokralla!

2. Vuokratkaa SUP-laudat: Viime kesien trendikkäin laji on ollut ehdottomasti SUP-lautailu - eikä ihme! Laji on hauskaa, ja samalla voit ottaa kätevästi aurinkoa. 

3. Etsikää uusi suosikkikahvila: Onko sinulla luottokahvila, jonne suuntaat aina vapaa-ajallasi? Lähde treffikumppanisi kanssa seikkailulle vaikkapa hieman vieraampaan kaupunginosaan, ja etsikää uusi kahvila. Voit myös ehdottaa, josko deittisi esittelisi omat suosikkipaikkasi sinulle - silloin treffeistä jää käteen ainakin kourallinen hyviä kahvipaikkoja!

4. Viettäkää cocktail-ilta: Opetelkaa valmistamaan suosikkidrinkkinne itse, ja nauttikaa lopputuloksista! Drinkkikursseja voi varata ammattilaisilta tai voitte etsiä ohjeet netistä ja kokeilla valmistusta kotonanne.

5. Keksikää oma drinkkinne: Jos olette jo kokeneita drinkkien valmistajia, yhdistäkää ajatuksenne ja luokaa oma kesädrinkkinne - ehkä voitte nauttia sitä kaikkina tulevina kesinä?

6. Karatkaa viikonlopuksi: Järjestäkää yhteinen viikonloppu vapaaksi ja lähtekää kaupungista. Vierailkaa kaupungissa, missä ette ole vielä käyneet tai vuokratkaa mökki luonnon keskeltä.

7. Grillatkaa: Järjestäkää kahden hengen grillijuhlat! Parhaimmat illalliset kannattaa viettää lämpimistä kesäilloista ja hyvästä ruuasta nauttien.

8. Etsikää uusi vaellusreitti: Jos deittisi nauttii ulkoilmasta ja liikunnasta, lähtekää nauttimaan vehreästä luonnosta.  Etsikää uusi vaellusreitti luontopoluilta.

9. Treenatkaa ulkona: Jos molemmat tykkäävät treenata, kannattaa kokeilla uutta treeniä raittiissa ulkoilmassa. Puistot ovat loistavia paikkoja liikkua, sillä kehonpainoharjoittelu tarjoaa loputtomat mahdollisuudet tehokkaalle ja hauskalle treenille.

10. Hakekaa kesän herkut paikallisilta viljelijöiltä: Etsikää markkinat, joilta löydätte tuoreita kasviksia ja marjoja. Poimikaa tuoreet ainesosat vaikkapa yhteistä ruuanlaittohetkeä varten ja testailkaa rohkeasti uusia raaka-aineita.

11. Etsikää ulkoilmakonsertti: Kesät ovat mahtavia tilaisuuksia mennä kuuntelemaan musiikkia ulos. Etsikää pienempi tapahtuma, josta voitte löytää uusia mielenkiintoisia artisteja tai ostakaa liput suosikkinne keikalle.

12. Viettäkää päivä turistina: Oletko ikinä katsonut kaupunkiasi vierailijan silmin? Viettäkää päivä turisteina ja selvittäkää kaupungin parhaimmat nähtävyydet ja suosituimmat ravintolat - saatatte löytää jopa jotain aivan uutta!

Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat