Kuva: Fotolia

"Liikutuin kyyneliin" - miehen epäitsekäs teko lennolla kerää ylistystä netissä

10.09.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

Mies lohdutti tuntemattoman naisen vauvaa lähes koko lennon ajan.

Monelle on painajainen, jos samalle lennolle sattuu osumaan itkuherkkiä pieniä lapsia. Siinä missä monet jäisivät vain päivittelemään tilannetta ja vaihtamaan paheksuvia katseita, eräs mies päätti toimia toisin kuullessaan vauvan itkua lennolla.

Facebookissa GAFollowers-ryhmässä on jaettu kuva miehestä, joka tyynnyttelee lennolla vieraan naisen vauvaa. Kyseinen mies sanoi itsekin olevansa isä, ja hän päätti auttaa yksin matkustanutta äitiä.

”Hän käveli käytävää pitkin suurimman osan lennosta Minneapolisista Atlantaan lohduttaen lasta kuin se olisi ollut hänen omansa”, päivityksessä kirjoitetaan.

"Edelleen on olemassa hyviä ihmisiä"

Lennolla matkustanut Angela Byrd kommentoi päivityksessä tapausta seuraavasti:

”Liikutuin kyyneliin. En sen takia, että hän oli valkoinen ja lapsi musta, vaan koska tämä osoitti, että tässä myrskyisässä maailmassa on edelleen olemassa hyviä ihmisiä.”

Miehen epäitsekäs teko on kerännyt ylistystä osakseen Facebook-päivityksen kommenteissa.

”Niin monet haluavat vain rentoutua lennolla. Tämä mies laittoi omat tarpeensa sivuun pitääkseen huolta vieraasta ihmisestä. Millainen maailmamme olisikaan, jos pitäisimme tätä tavoitteenamme. Yksi ystävällinen teko päivässä”, kommentoi Kara Wickley Johansen.

Lue myös: Ravintola-asiakkaan ystävällinen ele leviää netissä - tippi yllätti tarjoilijan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat