Kuva: Fotolia

Voiko seksiä harrastaa liikaa? Asiantuntija vastaa

10.11.2016 11:15 - Rea Tallgren

Jos seksistä ei nauti, kannattaa miettiä, pitäisikö joko sen harrastamistahtia tai -tapaa muuttaa.

Cosmopolitan-sivuston palstalla lukijat saavat esittää kysymyksiä parisuhde-ekspertiltä, joka kertoo heille sitten mielipiteensä. Erästä kirjoittajaa mietityttää se, kuinka usein hän ja hänen poikaystävänsä harrastavat seksiä.

Suomensimme kirjeen alle:

"Poikaystäväni ja minä olemme olleet yhdessä vuoden ja harrastamme todella paljon seksiä. Me tartumme tilaisuuteen oikeastaan aina, kun sellainen on käsillä. Useasti harrastamme seksiä useammin kuin kerran päivässä. Pidän edelleen häntä todella seksikkäänä, mutta seksi on alkanut tuntua "ei niin hyvältä". Joskus minusta tuntuu, kuin en tuntisi mitään. Poikaystäväni haluaa edelleen harrastaa seksiä samaan tahtiin, enkä minä halua kieltää, mutta en vain tiedä, miten korjata ongelmaa. Voiko seksiä harrastaa liikaa?"

Ekspertin vastaus on yksiselitteinen. Referoimme sen alle. 

"Kyllä, seksiä voi harrastaa liikaa ja sen, harrastaako sitä liikaa, voi selvittää hyvin yksinkertaisella tavalla. Jos harrastat seksiä, vaikka tekisit mieluummin jotain muuta, harrastat liikaa seksiä. 

Jos harrastatte seksiä joka kerta, kun tilaisuus on käsillä, ei ihme, että se kyllästyttää. Miten se voisikaan enää olla ihanaa ja ihmeellistä, kun siitä on tullut niin rutinoitunutta? Seksissä pieni odotus ja kieltäytyminen silloin tällöin voivat auttaa paljonkin. 

Sinun on pakko ottaa asia puheeksi poikaystäväsi kanssa, mutta älä suinkaan haasta riitaa, olet kuitenkin omalta osaltasi myös vastuussa tilanteesta. Mieti, mitä haluat; haluatko vähemmän seksiä, vai haluatko vain vaihtelua siihen? Voit sanoa miehellesi vaikka, että seksielämänne on tähän mennessä ollut mahtavaa, ja miettiä sitten hänen kanssaan, miten sitä saisi ennestään parannettua."

Lue myös: Erikoinen masturbointitekniikka sai netin sekaisin - seksiä saippuapalan kanssa

Lue myös: Jopa 67 prosenttia naisista teeskentelee orgasmin - syyt ovat surullisia

Lue myös: Sinkkunainen valitti naapurille kovaäänisestä seksistä - seurauksesta nettihitti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat