Kuva: Fotolia

Miksi nainen teeskentelee orgasminsa? "Yleisintä parisuhteessa"

05.04.2017 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sinkkunaiset eivät sorru teeskentelyyn yhtä usein.

Orgasmin teeskenteleminen mietityttää etenkin miehiä. Miksi nainen teeskentelee ja onko se joissain tapauksissa yleisempää?

Tähän kysymykseen on nyt saatu vastaus eräässä tutkimuksessa, josta uutisoi Daily Star. Lehden mukaan jopa 68 pronsenttia naisista myöntää teeskennelleensä joskus oman orgasminsa. Yllättävää kyllä, yleisempää se on parisuhteessa olevien kuin sinkkujen keskuudessa.

Pitkissä suhteissa olevista jopa 60 prosenttia kertoi joskus teeskenneelleensä. Tuoreissa suhteissa tähän sortui noin 40 prosenttia vastaajista.

Mutta miksi teeskentelyyn päädytään? Suurin osa naisista kertoi, että teeskentelee siksi, että seksi kestää liian kauan ja hän ei halua loukata oman rakkaansa tunteita. Sen lisäksi teeskentelyä esiintyy silloin, jos nainen ei ole oikealla tuulella, seksi on tylsää tai on liian humalassa.

Naiset eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka teeskentelevät. Myös miehistä jopa 28 prosenttia kertoi teeskennelleensä ison O:n. Useimmiten syynä on liiallinen humala, joka estää laukeamisen tai se, että mies haluaa säästää kumppaninsa tunteita.

Mielenkiintoista on myös se, että avioliiton solmimisen jälkeen, teeskentely vähenee.

- Syy tähän on varmaan se, että aviokumppanin edessä ei tarvitse teeskennellä ja useimmiten hän myös on ihminen, joka tietää miten kumppani tyydytetään, tutkijat toteavat.

Lue myös: Tie naisen orgasmiin - Näillä kuudella ohjeella tulos on taattu

Lue myös: Mikä on nänniorgasmi? Näin annat sen naiselle

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat