Kuva: Fotolia

Merkit, jotka kertovat hänen olevan hyvä kumppani - löytyvätkö suhteestasi?

20.04.2017 17:15 - Reija Saarinen - Luettu 7 790 kertaa

Hyvä kumppani tukee tilanteessa kuin tilanteessa.

Millainen on ihanne kumppani? Tähän on varmasti olemassa yhtä monta vastausta, kuin on vastaajaakin. Siitä huolimatta voidaan kuitenkin todeta, että on olemassa joitain sellaisia piirteitä, joista tunnistaa hyvän kumppanin.

Miten on, tunnistatko asioita omasta suhteestasi?

1. Hän kuuntelee sinua, kun puhut ja on aina valmis antamaan omia neuvojaan, jos niitä kysyt. Hän on se, jolle voit uskoutua kaikki suurimmatkin salaisuutesi.

2. Hän pitää sanansa, aina. Jos hän lupaa jotain, voit luottaa siihen, että homma tulee tehtyä.

3. Hän ei yritä muuttaa sinua millään tavalla, vaan hän hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet. Hän saa myös omalta osaltaan itsetuntosi kohoamaan kertomalla, missä kaikessa olet hyvä. 

4. Hän välittää sinusta aidosti. Hän tekee päätöksensä aina niin, että ne loukkaavat sinua mahdollisimman vähän ja aina uusien haasteiden edessä hän miettii asiaa myös sinun kannaltasi.

5. Hän osaa myös hemmotella sinua. Hän tietää mikä on lempiruokaasi ja miten haluat vapaa-aikaasi viettää. Hän nauttii sinun yllättämisestäsi, mutta pitää määrän maltillisena. Sen lisäksi hän panostaa arkiseen hemmotteluun ja auttaa muun muassa siivoamisessa ja ruoanlaitossa.

6. Hän kehuu sinua, aina. Hän muistuttaa sinua hyvistä piirteistäsi sekä siitä, miksi hän sinua rakastaa.

7. Hän uskoo sinuun ja tukee sinua unelmissasi. Hän antaa sinun tavoitella suuria ja on aina valmis auttamaan. Hän kuitenkin osaa myös haastaa sinua ja antaakin sinulle toisinaan paljon ajateltavaa.

8. Hän tekee sinulle aikaa, vaikka töissä olisi miten kiireistä tahansa. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja tietää, että suhde vaatii hoitamista.

9. Hän on rehellinen tilanteessa kuin tilanteessa. Hän ei salaile mitään ja saattaa joskus olla liiankin suora sanoissaan.

10. Hän on kiltti sinulle ja ystävillesi. Hän ei puhu sinusta pahaa selkäsi takana ja puolustaa sinua aina kun on tarve.

11. Hän on aidosti onnellinen, kun saa esitellä sinut perheelleen. Hänelle sinä olet maailman tärkein ja hän näyttää sen mielellään kaikille.

12. Hän suunnittelee mielellään tulevaisuuttanne. Hän haluaa tietää haaveistasi ja unelmistasi ja tekee kaikkensa, jotta voitte saavuttaa niitä yhteisen elämänne aikana.

Entä tuntuuko siltä, että suhteessa ei ole kaikki kunnossa? Olemme aiemmin kertoneet merkeistä, jotka kielivät siitä, että on aika päättää suhde. Millaisia merkkejä siis kannattaa seurata, siihen löydät vastauksen täällä.

Lue myös: Aika erota? Asiat, joita ei tapahdu hyvässä parisuhteessa

Lähde: Thought Catalog

Suosittelemme

Uusimmat