Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Näistä asioista tiedän, että nainen feikkaa orgasmin

12.07.2017 21:00 - Senja Rapila

Orgasmin feikkaaminen ei ole välttämättä niin hyvä idea kuin luulet.

Jotkut naiset saattavat kuvitella, että välillä orgasmin feikkaaminen voi olla hyvä idea. Tämä ajatusmaailma saattaa olla päällimmäisenä silloin, kun itse ei ole niin himokas kuin oma kumppani, joka haluaa naisensa saavan orgasmin. Tämä ajaa useat naiset feikkaamaan orgasmin ja kuvittelemaan, että kumppani ei huomaa eroa oikean ja tekaistun välillä.

Miehet kyllä huomaavat aika hyvin sen, milloin kyseessä on oikea orgasmi ja milloin ei. Elite Daily -sivusto on kysynyt Reddit-käyttäjiltä sitä, mistä he tietävät naisen feikkaavan orgasminsa. Voit lukea miesten kertomat perustelut alapuolelta.

"Jos hän ei työnnä minua pois"

"Viimeisin eksäni tapasi työntää minut pois päältään, ja hänen vaginansa työnsi minut pois sisältään. Sitten hän vain meni pieneksi palloksi ja katsoi minua kaukaisesti hymyillen. Ihan hiljaa, hengittäen."

"Jos iho ei mene kananlihalle"

"Se, että iho menee kananlihalle. Minulla on ollut kaksi eksää, joiden iho meni kananlihalle aina kun he tulivat. Eli todella helppo kertoa, feikkaako vai ei."

"Jos alakerta ei nytkähtele"

"Jos hänen alakertansa ei nytkähtele, sitten hän ehkä feikkaa. Minulla on vain yksi vagina, joten en tiedä toimivatko muut samalla tavalla."

"Jos rintakehä ei punerru"

"Joidenkin naisten rintakehä muuttuu punertavaksi, joten riippuen naisesta, tämä on aika selvä merkki josta tietää feikkaako hän."

"Kouristukset puuttuvat"

"Tiedän että vaimoni on saamassa orgasmin, kun hän murskaa sormeni tai penikseni kouristuksilla alakerrassa."

"Jalat eivät tärise"

"Silloin kun saa oikean orgasmin, varpaat menevät mutkalle, jalat tärisevät ja kädet hapuilevat ja ottavat kiinni asioista."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Naisen ejakulointi vähentää hankausta seksin aikana" - lue 3 yleistä seksimyyttiä naisista

Lue myös: Milloin kannattaa harrastaa ensimmäisen kerran seksiä uuden kumppanin kanssa? Asiantuntija kertoo

Kilpailut

Uusimmat