Kuva: Fotolia

"Naisen ejakulointi vähentää hankausta seksin aikana" - lue 3 yleistä seksimyyttiä naisista

11.07.2017 21:15 - Senja Rapila

Monet saattavat uskoa muun muassa, että naisen ejakulointi on loistavaa liukastetta seksileikkeihin. Sitä se ei kuitenkaan oikeasti ole.

Voit lukea myytit alapuolelta.

Myytti 1: Naiset eivät pysty ejakuloimaan samalla tavalla kuin miehet

Väärin. Naiset pystyvät ejakuloimaan ihan samalla tavalla kuin miehet. Se ei kuitenkaan välttämättä näy päällepäin, sillä ejakuloinnin määrä voi vaihdella teelusikallisesta yli desilitraan. Jos nimittäin kuulut siihen pienempään porukkaan, et välttämättä edes huomaa ejakuloivasi. Tiivistettynä jokaisen kroppa on erilainen, eikä kaikki naiset ejakuloi samalla tavalla.

Myytti 2: Naisen ejakulointi vähentää hankausta seksin aikana

Monet saattavat lulla, että naisen ejakulointi on mahtava liukaste seksin ajaksi, se voi oikeasti aiheuttaa kitkaa seksin aikana. Ejakulaatio on kuin vettä, ja kaikki jotka ovat joskus kokeilleet seksiä suihkussa tai vedessä, tietävät sen olevan nihkeää ja vaikeaa.

Joten jos huomaat orgasmin jälkeen tai seksin yhteydessä kuivuvasi yhtäkkiä, voi se olla merkki naisen ejakulaatiosta.

Myytti 3: Vagina- ja klitorisorgasmit ovat täysin erilaisia

Ei, ne eivät ole kovinkaan erilaisia, vaikka monet niin luulevatkin. Yli 70 prosenttia naisista eivät pysty saada orgasmia pelkästään yhdynnässä, vaan tarvitsevat klitoriksen stimulointia saavuttaakseen orgasmin.

Klitoris ei ole pelkästään nypykkä kropan ulkopuolella, vaan se jatkuu kropan sisälle ja jakautuu emättimen molemmille puolille. Joten kun mies työntyy naisen sisään, saa nainen jo siinä epäsuoraa klitoriksen stimulointia, vaikkakaan se ei kaikille riitä anatomisista syistä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Miksi vedessä ei saa harrastaa seksiä? Asiantuntija vastaa

Lue myös: Miten seksin saa pysymään osana pitkää suhdetta? Asiantuntija kertoo

Lue myös: Paranna keskittymiskykyä heti herättyäsi – 4 hyvää syytä harrastaa seksiä aamuisin

Kilpailut

Uusimmat