Kuva: Fotolia

Milloin kannattaa harrastaa ensimmäisen kerran seksiä uuden kumppanin kanssa? Asiantuntija kertoo

11.07.2017 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Seksiin ei kannata kiirehtiä.

Uuden suhteen aloittaminen sisältää runsaasti erilaisia haasteita. Ensinnäkin on tutustuttava toiseen ja hänen elämäänsä. Sen jälkeen eteen tulee mietintä siitä, milloin oikein kannattaa suunnata sänkyyn uuden kumppanin kanssa.

Asiantuntijan mukaan seksiin ei kannata kiirehtiä uuden puolison kanssa. Tämä siksi, että jos etsii oikeasti vakavaa suhdetta, saattaa liian pian harrastettu seksi pilata kaiken.

- Jos oikeasti haet vakavaa parisuhdetta, ei seksin tulisi olla etusijalla. Seksi saattaa pahimmassa tapauksessa heikentää ajattelua, jolloin on vaikea saada selvää siitä, onko kyseessä todella oikea kumppani sinulle, lääkäri Martha Lee kertoo.

Jos siis suhde on tavoitteena, kannattaa seksiä harrastaa vasta sitten, kun tuntee olevansa yhteensopiva kyseisen ihmisen kanssa. Muussa tapauksessa ihminen saattaa juosta halun, ei kunnioituksen perässä.

- Saattaa olla, että seksi liian aikaisin estää ihmistä näkemästä sen, onko kumppani itselle se oikea. Myös ensimmäisillä treffeillä harrastettu seksi saattaa antaa ihmisestä vääränlaisen kuvan, joka ei vastaa todellisuutta.

Lue myös: Suosituin aika seksin harrastamiseen selvitettiin - päteekö sinun kohdallasi?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat