Kuva: Pixabay

Yksinkertaiset teot, joilla suhteesta saa kestävämmän - toteutuvatko omassa liitossasi?

16.01.2018 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Suhteen vaaliminen ei välttämättä vaadi suuria tekoja.

Parisuhde on sellainen, että se vaatii hieman työtä pysyäkseen kunnossa ja voidakseen hyvin. Sen kestävyyteen vaikuttaa toki moni asia, mutta on olemassa muutamia selkeitä asioita, joita tekemällä jokainen voi lujittaa omaa liittoaan.

Jos siis haluat varmistua siitä, että suhde kestää ja voi hyvin, ota haltuun seuraavat, hyvin yksinkertaiset niksit.

1. Muista kehua rakastasi, myös vuosien jälkeen. On tärkeää, että tietää olevansa toisen mielestä kaunis tai hauska. Tällaiset pienet kehut kesken kiireen saavat onnellisuuden tunteen nousemaan ja lujittavat suhteita.

2. On tärkeää, että suhteessa tekee pieniä tekoja, joilla näyttää oman rakkautensa. Yllätä siis toisinaan rakkaasi vaikka hänen lempiherkullaan tai vie hänet katsomaan elokuvaa, jota et itse niin välittäisi nähdä. Pienet teot ovat usein niitä tärkeimpiä, ja paljastavat helposti myös sen, että toinen todella välittää.

3. Puhukaa, puhukaa ja puhukaa. Kommunikointi on yksi onnellisen suhteen peruspilareista. On tärkeää tietää mitä toinen haluaa, mihin liitto on menossa ja millaiselta tulevaisuus näyttää. Keskustelutaito onkin ensimmäinen asia, joka suhteessa tulee oppia.

4. Joskus pitää tehdä kompromisseja. On selvää, että aina suhteessa ei voi saada omaa kantaansa läpi. Siksi on tärkeää, että molemmat osaavat antaa toisinaan periksi.

5. Kipinän ylläpitäminen on tärkeässä roolissa, kun mietitään pitkää suhdetta. On tärkeää, että sen eteen tehdään töitä. Seksiä ei kannata unohtaa.

6. On tärkeää, että ihminen on se tyyppi, johon toinen aikoinaan rakastui. Ei siis saa antaa kiireen ja arjen viedä pois kaikkea sitä.

7. Tila, sen antaminen toiselle on suunnattoman tärkeää. Vaikka onkin ihanaa viettää kaikki mahdollinen aika yhdessä, on myös tärkeää, että molemmilla on oma elämä ja omat harrastukset.

Lue myös: Rakastaako hän sinua todella? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Lue myös: Hiipuuko rakkaus? 7 täsmäkeinoa kuihtuvan suhteen elvyttämiseen

Lähde: Thought catalog

Kilpailut

Uusimmat