Kuva: Shutterstock

6 syytä, miksi sinkkuus aikuisiällä on elämän parasta aikaa - kuulostavatko tutuilta?

22.02.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Sinkkuna ehtii viettää runsaasti aikaa ystävien kanssa. Aikuisena usein tuntuukin siltä, että hyvistä kavereista on muodostunut kuin toinen perhe.

Parisuhteet eivät aina pääty onnellisesti, vaikka tavoitteena olisi ollut koko loppuelämän kestävä rakkaus. Pitkän parisuhteen jälkeen elämä voi tuntua tyhjältä ja uuteen elämänvaiheeseen totutteleminen vie aikaa. Lue alta Popsugarin listaus hyvistä puolista, joita sinkkuus tuo aikuisen elämään.

Asiat, jotka aikuinen sinkku ymmärtää:

1. Voit matkustaa mihin ikinä haluat, eikä sinun tarvitse tehdä kenenkään kanssa kompromisseja lomakohteen suhteen. Todennäköisesti olet ehtinyt kerryttää myös matkakassaa työelämässä ollessasi.

2. Osaat deittailla fiksummin kuin aiemmin, sillä vuosien varrella olet ehtinyt ottaa opiksesi menneisyyden virheistäsi.

3. Ehdit viettää runsaasti aikaa ystäviesi kanssa ja aikuisena usein tuntuukin siltä, että hyvistä ystävistä on muodostunut kuin toinen perhe.

4. Voit tuhlata ylimääräiset tulosi juuri sillä tavalla kuin haluat, hyvä vaihtoehto säästämisen lisäksi on itsensä hemmotteleminen.

5. Voit keskittyä täysillä etenemään urallasi, sillä parisuhde tai opiskelut eivät enää vaadi osaansa huomiostasi.

6. Voit viettää laiskoja viikonloppuja hyvällä omalla tunnolla ilman, että sinun tarvitsee ottaa huomioon kenenkään muun suunnitelmia.

Lue myös: Aikuisten ongelmat, joista sinulla ei ollut mitään hajua lapsena - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Oletko ollut pitkään sinkku? 10 asiaa, joihin todennäköisesti samaistut

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat