Kuva: Shutterstock

Millä tavoin rakastaminen eroaa tykkäämisestä? Ihmiset kertovat nyt rehellisesti

21.03.2018 12:15 - Senja Rapila

Rakkautta ja tykkäämistä voi joissain tapauksissa olla vaikea erottaa toisistaan.

Vaikka joillekin rakkauden tunteita voi olla vaikea erottaa ihastumisesta ja tykkäämisestä, toiset kuitenkin tietävät ne pomminvarmat merkit, joista erottaa rakkauden ja tykkäämisen tunteet toisistaan. Reddit-käyttäjät ovat paljastaneet, kuinka he erottavat nämä suuret tunteet toisistaan.

Voit lukea ihmisten rehelliset vastaukset alapuolelta.

"Kun hän muuttaa dramaattisesti hiustyyliään ja silti haluat häntä, se on rakkautta."

"Uskon, että voit rakastaa ihmistä vain silloin, kun pääset tutustumaan ja hyväksyt hänen pimeän puolensa."

"Oman kokemukseni puolesta tiedät rakastavasi toista silloin, kun välität hänestä omana itsenään. Suurimmaksi osaksi ajasta suhteissa toinen henkilö saa sinut innostumaan. Haluat olla hänen lähellään, tunnet olosi hassuksi, kun kuulet hänen äänensä. Kaikkea sarjakuvamaista. Se on kivaa ja merkki siitä että pidät hänestä, mutta se ei ole rakkautta. Rakkaus on sitä, kun haluat olla hänen kanssaan vielä silloin kun perhoset katoavat vatsasta. Rakkaus tarkoittaa oman ajan ja energian uhraamista, jotta voi tehdä toisen onnelliseksi, varsinkin silloin kun on vaikeaa. Rakkaus on myös jotain niitä asioita, mitä koetaan kuherruskuukauden aikana. Rakkaus on sitä, että tietää toisen virheet ja silti haluaa olla hänen kanssaan niin paljon, ettei välitä niistä virheistä tai haluaa auttaa kumppania korjaamaan ne."

"Minulle rakkaus on sitä, että antaa hänelle kaiken itsestäni. Luottamukseni, kunnioitukseni, aikani, vaivani ja samalla välitän niin paljon, että teen kaikkeni tehdäkseni hänet onnelliseksi. Ne ihmiset, joista vain tykkään, eivät saa tuollaista huomiota."

"Olen aina määritellyt rakkauden niin, että siinä vaiheessa kun laitan toisen ihmisen onnellisuuden omani edelle, silloin se on rakkautta."

"Jostain tykkääminen tarkoittaa sitä, että nauttii siitä, että toinen on elämässä mukana, eikä haluaisi päästää hänestä irti. Rakastaminen tarkoittaa sitä, että tunnet olosi puolinaiseksi, jos hän ei olisi elämässäsi."

"Kun pidät jostakusta, olisit valmis antamaan hänelle ranskalaisesi. Kun rakastat jotakuta, olisit valmis antamaan hänelle munuaisesi."

Lähde: Reddit

Lue myös: Lauseet, jotka onnellinen pariskunta muistaa kertoa toisilleen - toteutuuko omassa suhteessasi?

Lue myös: Romanttisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Kilpailut

Uusimmat