Kuva: Shutterstock

Rakastatko viettää aikaa yksin? 7 seikkaa, joihin todennäköisesti samaistut

27.03.2018 16:15 - Emmi Moilanen

Omaa aikaa rakastava tyyppi haluaa tehdä kodistaan viihtyisän ja turvallisen pesän, jossa oman ajan viettäminen tuntuu mieluisalta.

Yksin vietetty aika voi parhaimmillaan olla todella rentouttavaa ja saada ajatukset sekä ideat virtaamaan täysin uudella tavalla. Esimerkiksi nämä ovat juuri niitä syitä, joiden takia ajoittainn vietetty oma aika on erityisen tärkeää. Lue alta Elite Dailyn listaamat seikat, joihin omaa aikaa rakastava tyyppi todennäköisesti samaistuu.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Yksin vietetty aika ei tarkoita sinulle tylsyyttä, vaan olet oppinut ottamaan kaiken irti omasta ajastasi. Et myöskään enää luopuisi mistään hinnasta niistä hetkistä, jotka saat viettää vain omassa seurassasi.

2. Vaikka muut saattavat joskus erehtyä ja luulla sinua epäsosiaaliseksi, se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Olet vain huomannut rentoutuvasi paremmin pitkän työviikon jälkeen yksin kotona sohvalla kuin kavereiden kanssa baarissa juhlatunnelmissa.

3. Osaat hallita vapaa-aikaasi erinomaisesti. Kun olet yksinäsi, saat useita velvollisuuksia hoidettua pois tehtävälistalta ja tämän jälkeen osaat nauttia täysin rinnoin sarjamaratoneista tai pitkistä päiväunista.

4. Nautit lempiharrastuksistasi eniten yksin. Olipa kyse Netflix-sarjojen katselusta tai reippaista kävelylenkeistä, vietät aikaasi harrastusten parissa mieluiten vain omassa seurassasi.

5. Tiedät myös tärkeimmät prioriteettisi. Yksin vietetyn ajan seurauksena olet mestari tunnistamaan seikat, jotka ovat erityisen tärkeässä roolissa elämässäsi. Omassa seurassasi vietetty aika ei tarkoita sitä, että et saa aikaiseksi mitään, vaan edistät tehokkaasti juuri niitä projekteja, joihin haluat keskittää täyden huomiosi.

6. Olet tehnyt kodistasi mukavan pesän, joka on viihtyisä juuri oman ajan viettämiseen.

7. Nautit yksin matkailusta ja siitä ajatuksesta, että saat käyttää lomasi juuri niin kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee tehdä kompromisseja kenenkään kanssa.

Lue myös: Yksin elämisen ei tarvitse tuntua yksinäiseltä - Asiantuntijat paljastavat parhaimmat neuvonsa

Lue myös: Kyllästyttääkö yksin herääminen? 4 merkkiä paljastavat, että olet ollut sinkku liian pitkään

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat