Kuva: Shutterstock

Vieras mies torui Tanjaa julkisella paikalla imettämisestä - tuki tuli yllättävältä taholta

29.03.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Nainen imetti yhdeksän kuukautta vanhaa vauvaansa uima-altaalla.

Valokuvaajana työskentelevä Tanja Krstic Radusinovic imetti yhdeksän kuukautta vanhaa vauvaansa uima-altaalla. Siitä huolimatta, että hän suojasi itseään liinalla, hänen vierelleen tuli keski-ikäinen mies. 

Mies sanoi Radusinovicille, että hänen ei pitäisi imettää lastaan julkisesti. Nainen oli valmiina pomppaamaan ylös ja antamaan miehelle samalla mitalla takaisin, kun miehen takaa asteli esiin miehen äiti. 

Tämä äiti oli noin 70-vuotias, pieni ja hento, mutta ulkonäön ei pidä antaa hämätä. 

- Mitä ihmettä sinä sanoit tuolle naiselle Kevin? Äiti oli tiedustellut Bored Panda -julkaisun mukaan. 

Radusinovic seurasi vierestä kun Kevinin äiti läksytti poikaansa huolella. Äiti muun muassa kertoi ettei kasvattanut pojastaan töykeää ihmistä. 

- Minä imetin sinua 18 kuukautiseksi. En aio puhua sinulle, ellet pyydä heti anteeksi tältä naiselta, Radusinovic kertoo äidin sanoneen.

Kevin yritti sanoa äidilleen, että tämä ei ollut ikinä kertonut asiasta. Tähän äiti sanoi, että imettäminen on täysin normaalia, joten asiasta ei tarvitse tehdä numeroa. 

Mies pyysi Radusinovicilta anteeksi käytöstään. Pari jäi uima-altaalle vielä viettämään aikaa. Naisen mukaan äiti ja poika eivät puhuneet toisilleen pitkään aikaan. 

Lue myös: Suomalainen huippumalli julkaisi sensuellin imetyskuvan: Imettää alasti esikoislastaan

Lähde: Bored Panda 

Kilpailut

Uusimmat