Kuva: Shutterstock

Ihmiset muistelevat kiusallisinta seksikokemustaan: "Kylkiluu murtui"

24.04.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Petipuuhien aikana sattuu ja tapahtuu. Joskus perheenjäsenet tai pahoinvointi yllättävät kesken kiihkeimmän hetken.

Petipuuhat ovat usein hyvin intiimi ja herkkä tilanne kumppanin kanssa. Kesken seksin harrastamisen voikin joskus joutua yllättäviin ja kiusallisiin tilanteisiin, jotka nolostuttavat vielä vuosikausia jälkikäteen.

Elite Daily -sivusto kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kiusallisimpia, petipuuhien aikana sattuneita kommelluksia. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Kylkiluu murtui

”Joskus kouluaikoina pelehdimme tyttöystävän kanssa sängyssäni. Yritin jotain hienoa liikettä nostaakseni hänen jalkansa ylös ja vetääkseni samalla hänen alushousunsa pois jalasta yhdellä liikkeellä. Nainen ei ollut niin venyvä, joten housujen lähtiessä hänen jalkansa osui todella kovaa suoraan rintaani ja kaaduin selälleni alas sängyltä käsipainon päälle. Kylkiluu murtui.”

Koira tuli "pelastamaan" hädässä olevan naisen

”Olimme sängyssä naisen kanssa pitämässä hauskaa. Sitten makuuhuoneen ovi tönäistään auki ja mietin, että mitä hemmettiä tapahtuu. Katsoin ympärilleni eikä naisen lapsista näkynyt vilaustakaan. Sitten tuntuu tömähdys ja pitbull hyppää sängylle. Nainen hihittää ja toteaa, että koira huolestuu, kun nainen vaikertaa ja luulee, että jotain on sattunut. Koira tuli siis pelastustehtäviin mutta arvelin sen käyvän pian mahan makaamaan. Jatkoimme naisen kanssa hommia ja tunsin, että koira ryhtyi haistelemaan sukukalleuksiani. Lähestulkoon kiljuin.”

Äiti keskeytti väärällä hetkellä

”Useita vuosia sitten olimme sänkypuuhissa tyttöystäväni kanssa kotonani. Kuulin äitini tulevan kotiin ja nousevan rappusia yläkertaan. Teeskentelimme tytön kanssa olevamme päiväunilla, kun äiti tuli huoneeseeni ja istui sängyn reunalle juttelemaan jostain vähäpätöisestä, ruuasta tai säästä tai jostain. Olin yhä tytön sisällä ja olimme molemmat peiton alla alasti, jonka äitini vihdoin sisäisti viiden minuutin keskustelun jälkeen.”

Kiusalliset toiveet raskaudesta

”Ensimmäinen kertani yhdessä silloisen poikaystäväni kanssa tapahtui hänen syntymäpäivänään. Hän laittoi kondomin paikalleen ja kaikki sujui hyvin, kunnes hän möläytti, ”en malta odottaa, että saan sinut raskaaksi.”

Yllättävä oksennus keskeytti puuhat

“Baari-illan jälkeen toin tytön kotiin. Olimme flirttailleet hetken ja olimme molemmat aika humalassa. Hän oli kimpussani ja kaikki sujui mukavasti, kunnes hän nojautui ja oksensi päälleni, sängylleni ja vaatteilleni. Hän yritti selvitä tilanteesta kuin mitään ei olisi tapahtunut. En halunnut nolostuttaa häntä, mutta en voinut enää hoitaa tilannetta loppuun. Joka paikassa oli oksennusta ja nainen teeskenteli, että mitään ei ollut tapahtunut. Soitin hänelle taksin, emmekä enää sen jälkeen nähneet.”

Lue myös: Naiset paljastavat mitä he todella ajattelevat seksistä kuukautisten aikana

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat olon tuntumaan rakastetulta

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat