Kuva: Fotolia

Naiset paljastavat mitä he todella ajattelevat seksistä kuukautisten aikana

07.07.2017 23:15 - Katariina Auvinen

Suurin osa pitää seksiä kuukautisten aikana enemmän positiivisena kokemuksena kuin negatiivisena.

Seksi kuukautisten aikaan on asia, josta harvoin puhutaan. Nyt naiset ovat paljastaneet Women´s Health -julkaisussa, mitä mieltä he todella ovat seksistä kuukautisten aikana. Suurin osa ei tunnu pitävän kuukautisia ongelmana vaan saa jopa helpommin orgasmin niiden aikaan.

"Olen yleensä paljon halukkaampi kuukautisten aikaan, kuin milloinkaan muulloin. Käytän ehkäisypillereitä, joten kun harrastamme seksiä kuukautisten aikaan, verta ei yleensä edes tule paljon." -Jane, 28. 

"Kihlatulleni ja minulle seksi kuukautisten aikaan ei ole mikään ongelma. Juuri puhuimme tästä. Emme tarvitse liukuvoidetta ja orgasmit auttavat kramppeihin. Laitamme vaan pyyhkeen sänkyyn ja hyppäämme päälle." -Jennifer, 32. 

"Kuukautiseni eivät ole ikinä olleet runsaat, mutta emme silti harrasta poikaystäväni kanssa seksiä niin paljon kuukautisteni aikaan, kun haluaisin. Tiedän, että se hieman ällöttää häntä. Sen sijaan annan hänelle yleensä suuseksiä odottamatta vastinetta." -Beth, 25.

"En oikeastaan ikinä tunne itseäni itsevarmaksi kuukautisten aikana. Harrastamme silti poikaystäväni kanssa seksiä, vaikka hän on aina se aloitteen tekevä osapuoli." -Allison, 25. 

"Saan helpommin orgasmin juuri kuukautisten aikaan. En tiedä mistä se johtuu, mutta yleensä seksi kuukautisten aikaan on paljon spontaanimpaa." -Liz, 32.

Lue myös: Tutkimus: Miehen pitää saada orgasmi 21 kertaa kuukaudessa

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat