Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka tarjoavat eniten hellyydenosoituksia ja rakkautta - kuulutko joukkoon?

28.05.2018 18:15 - Senja Rapila

Muun muassa Vaaka-horoskooppimerkin edustajat rakastavat helliä kumppaniaan julkisilla paikoilla ja muiden ihmisten edessä.

Elite Daily -sivusto listasi horoskooppimerkkien edustajat, jotka ovat kaikista aktiivisimpia näyttämään rakkautta kumppaniaan kohtaan niin julkisesti kuin yksityisestikin. Oletko sinä yksi näistä rakastavista horoskooppimerkkien edustajista? Voit katsoa sen alapuolelta.

Härkä

Kun hyväsydäminen ja herkkä Härkä rakastaa ja välittää jostain, hän ei voi olla ilmaisematta sitä. Tämä näkyy fyysisinä hellyydenosoituksina, niin yksityisinä kuin julkisinakin.

Kosketus ja läheisyys auttaa Härkä-horoskooppimerkin edustajia olemaan paremmin yhteydessä kumppaniinsa, joka aiheuttaa sen, ettei hän pysty pitää näppejään erossa kullastaan. Voit odottaa siis jatkuvia suukkoja, kädestä pitämistä ja selän ja vyötärön hieromista ja koskettelua käsillä.

Vaaka

Vaa'an hellyydenosoitukset kumpuavat siitä, että he haluavat olla mahdollisimman lähellä kumppaniaan. Vaaka-horoskooppimerkin edustajat ovat herkkiä, mutta eivät kuitenkaan pelkää näyttää tunteitaan. Hellyydenosoitukset tulevat sen mukana.

Tämän horoskooppimerkin edustajat ovat romanttisia, rentoja, eivätkä niinkään ajattele mitä muut ajattelevat heistä. He eivät häpeä osoittaa hellyyttä julkisilla paikoilla. Vaa'at ovatkin yleensä niitä, jotka kietovat kätensä kumppaninsa ympärille julkisilla paikoilla ja kaveriporukoiden ympäröiminä.

Skorpioni

Voimakas ja intohimoinen Skorpioni-horoskooppimerkin edustaja rakastaa fyysistä kontaktia. He voivat villiintyä julkisilla paikoilla kuhertelemaan, suuteloimaan ja koskettelemaan toisiaan. Heidän intohimoaan ei voi peitellä, eikä mikään aika ole väärä sille.

Jousimies

Jousimiehet ovat kaikista villeimpiä sydämestään, eivätkä he välitä siitä, mitä muut ajattelevat heistä. He antavatkin tästä syystä hellyydenosoitustensa olla niin suuria ja intensiivisiä. Jousimiehet rakastavat osoittaa hellyyttä kumppanilleen varsinkin julkisilla paikoilla, missä heidän olonsa on kaikista rakastavin.

Kuten Härkä-horoskooppimerkin edustajat, myös Jousimiehet osoittavat rakkauttaan pääsääntöisesti fyysisillä kosketuksilla.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka ottavat eniten riskejä rakkaudessa - löytyykö omasi listalta?

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka ovat kaikista luotettavimpia ystäviä – löydätkö omasi listalta?

Lue myös: Eniten riitelevät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Kilpailut

Uusimmat