Kuva: Shutterstock

Eniten riitelevät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

07.05.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Skorpionit eivät ole pitkävihaisia mutta tulistuvat nollasta sataan hyvin nopeasti. Leijonan räiskyvä luonne puolestaan aiheuttaa sen, että ystävät muuttuvat riidellessä pahimmiksi vastustajiksi.

Riidat puhdistavat ilmaa ja aika ajoin tehty välienselvittely voi vahvistaa ystävyys- tai parisuhdetta entisestään. Muutaman horoskooppimerkin edustajat ovat kuitenkin alttiimpia joutumaan riitoihin kuin toiset. Katso alta Bustle-sivuston tekemä listaus, joka paljastaa, minkä merkin edustajat riitelevät eniten.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit eivät ole pitkävihaisia, mutta merkin edustajat tulistuvat nollasta sataan hetkessä. Henkilö, joka saa skoripionin huonolle tuulelle, saa havaita asian nopeasti.

Kaikeksi onneksi intohimoisen luonteen omistava skorpioni myös leppyy nopeasti. Sen sijaan, että skorpioni odottaisi riidanhaluisena erimielisyyksien jatkumista, hän toivoo keskustelukumppaninsa laittavan tilanteelle pisteen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tavallisesti rauhaa rakastavat härät suuttuvat vain ärsytettyinä. Tällöin riitakumppanin on parempi varautua pitkäkestoiseen välienselvittelyyn, sillä härkä ei anna periksi helposti tai lepy nopeasti.

Jääräpäinen härkä nimittäin uskoo aina olevansa oikeassa, jolloin riidan toisen osapuolen on osattava perustella oma näkökulmansa perusteellisesti ja rauhassa. Vaikka härkä lopulta myöntää erheensä, on hänen kuitenkin usein saatava se viimeinen sana itselleen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonan räiskyvä luonne saa aikaan sen, että riitatilanteissa parhaimmat ystävätkin voivat muuttua pahimmiksi vastustajiksi. Mitä enemmän yrität puolustautua leijonaa vastaan, sitä pahemmaksi riitanne todennäköisesti myös kärjistyy.

Tulistuneen leijonan saa leppymään empaattisella asenteella ja lämpimällä suhtautumisella. Riidat puhdistavat ilmaa, ja rauhoittunut leijona onkin erimielisyyksien jälkeen entistä lojaalimpi ja luotettavampi ystävä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rauhallisilta ja seesteisiltä luonteilta ulospäin vaikuttavat ravut ovat herkkiä loukkaamaan tunteitaan. Tästä syystä kyseisen merkin edustajien kanssa tulisikin olla erityisen varovainen vaikeita asioita käsitellessä. Rapu voi olla myös yllättävän pitkävihainen ja on mestari kääntämään syyn riitakumppanin niskoille.

Rauhallisen luonteensa ansioista rapu ei kuitenkaan tulistu turhaan tai pienistä syistä. Sovinnon hetkellä merkin edustajat ovat usein myös helpottuneita siitä, että konfliktitilanne on ohi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkin edustajat eivät ole varsinaisia riitapukareita, mutta uhmakkaan luonteensa ansiosta heidän reaktiotaan on vaikea ennustaa etukäteen. Hyvänä päivänään kaksonen leppyy helposti, eikä jaksa edes tulistua pahimmilleen. Huonona päivänä puolestaan riitakumppanin on hyvä valmistautua pitkälliseen välienselvittelyyn.

Vaikka kärkkään luonteensa takia kaksonen ajautuu helposti keskelle arkipäiväistä nahistelua, merkin edustajat ajautuvat pahoihin riitoihin kuitenkin harvoin. Todennäköisempää on, että kaksosen kanssa erimielisyydet ovat selvitettävissä puhumalla rauhallisesti, ilman huutamista ja räiskyviä tunteiden purkauksia.

Lue myös: Miten rakkauselämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Lauseet, joilla ehkäiset riidat parisuhteessa - oletko jo kokeillut?

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat